Image
Stockholm.
Stockholm. Bild: Istock

Danska Rains återetablerar sig i Sverige

Uthyrning Rains öppnar butik på Götgatan i Stockholm.
Publicerad den 14 Mars 2024

Rains, som tidigare varit etablerade i Sverige, men tog ett uppehåll under pandemin, har nu återtagit den svenska marknaden med en första nyetablering på Götgatan, på Södermalm i Stockholm.

Rains, som har fokus på regnjackor och ytterkläder, har under åren etablerat butiker i flertalet länder i Europa samt även USA, Kina och Australien. Det danska modevarumärket var tidigare etablerade i Sverige, men valde att lämna under pandemin, och efter att de vuxit explosionsartat kommer de nu att återta den svenska marknaden.

New Property har bistått Rains i etableringen.
– Det känns otroligt roligt att ha kunnat bistå Rains i processen med deras nyetablering i Sverige – ett modevarumärke som går i framkant och som kommer att ha en positiv inverkan på Götgatan och dess urbana känsla, säger Sebastian Pradilla, Business Developer, New Property.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

New Property på Branschguiden

New Property tar ett brett grepp på fastigheter och lokaler. Vi skapar och genomför stora och små fastighetstransaktioner över hela landet samtidigt som vi är Sveriges främsta uthyrningskonsult – med fokus på Stockholm. Det är ett stort arbetsfält som betyder att vi kan öppna fler dörrar till en god affär. Och – att vi har resurser att hjälpa dig från idé till slutförande.

Läs mer om New Property på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Insatsteam ska lösa bostadsbyggandet i nyindustrialiseringsorter

Bostäder Fyra bostadsministrar, 3,5 år som samordnare och varav ett år som utredare – nu kommer förslagen från den statliga utredaren för hur bostadsbyggandet ska öka. Rapport från ett skeende är namnet som utredare Peter Larsson gett utredningen om hur samhällsbyggandet i Norrbottens och Västerbottens län ska öka och strukturella hinder minska. Tre förslag är redan under beredning och nu kommer fler förslag på hur aktörerna ska samordnas för att säkra befolkningsförsörjningen ska gå i rätt takt för den gröna industrins framfart.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige