Image

Dagon hyr ut 1 700 kvadratmeter i Göteborg

Uthyrning Dagon har tecknat avtal med Alcro-Beckers och Carlsberg Sverige om uthyrning av sammanlagt 1 700 kvadratmeter. Alcro-Beckers har tecknat ett tioårigt avtal om 1 200 kvadratmeter. Carlsberg Sverige har tecknat ett treårigt avtal om 500 kvadratmeter kontor och serviceförråd i fastigheten.
Publicerad den 30 Mars 2011

- Vi är glada att vårt förädlingsarbete av fastigheten är lyckosamt och att två välrenommerade och starka varumärken flyttar in, säger Per Johansson, tillförordnad vd på Dagon.

Den aktuella fastigheten, Gamlestaden 39:13 är belägen i Slakthusområdet i direkt anslutning till den nya ”partihandelsförbindelsen” och E45.

Fastigheten byggs till med 800 kvadratmeter för att anpassas till Alcro-Beckers verksamhet. Tillbyggnaden beräknas vara färdigställd i oktober 2011. Avtalen ger en årlig hyresintäkt på totalt 1,8 miljoner kronor.

Alcro-Beckers etablerar en yrkesbutik i fastigheten som ska ersätta den som för närvarande finns på Gullbergsvass.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

En tidigare Balder-topp frikänns från åtal om grovt insiderbrott

Juridik I april hölls hovrättsförhandlingar i det uppmärksammade Collector-målet där elva personer sedan tidigare är dömda i tingsrätten för insiderhandel i nischbanken som skedde under januari 2020. Nu har domen kommit och hovrätten frikänner samtliga inblandade utom en av de huvudmisstänkta före detta Balder-topparna som alltjämt döms för grovt insiderbrott även i hovrätten, den andre frikänns dock från åtalet om grovt insiderbrott. Ekobrottsmyndighetens åklagaren i fallet kommenterar hovrättens domar för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige