Image

D Carnegie emitterar miljardobligation

Ekonomi/Finansiering D Carnegie har emitterat ett icke säkerställt obligationslån om en miljard kronor med en löptid om tre år. Obligationslånet löper med en rörlig ränta om Stibors tremånadersränta + 400 punkter och har slutligt förfall i april 2019.
Publicerad den 15 April 2016

Emissionslikviden, tillsammans med likvid om 474 miljoner kronor före transaktionskostnader från aktieemission som genomfördes den 5 april 2016, kommer som tidigare har offentliggjorts att användas till återbetalning av utestående konvertibler (inklusive marknadsmässig kompensation för optionsvärdet relaterat till konvertiblerna) till Svensk Bolig Holding AB samt återbetalning av en säljarrevers till Svensk Bolig Holding AB.

Swedbank har agerat finansiell rådgivare och arrangör i samband med obligationsemissionen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige