Image
Adam Simpson.
Adam Simpson. Bild: Croisette

Croisette öppnar nytt mäklarkontor i Täby

Bolag Mäklarföretaget Croisette öppnar nytt mäklarkontor i Täby, under ledning av Adam Simpson.
Publicerad den 2 Januari 2023

Våningen & Villan är sedan maj 2022 en del av Croisette Real Estate Partner. Nyligen skyltade Våningen & Villan om sina mäklarkontor i Göteborg och Stockholm till Croisette, samtidigt som man öppnade nya mäklarkontor under Croisettes varumärke i Uppsala och Västerås.

Nu kommer nästa nyetablering: Täby, där den välkända mäklarprofilen Adam Simpson nu skyltar om från Erik Olsson till Croisette på Boulevarden 58.
– Jag är väldigt glad att ha fått chansen att ta mig an detta nya äventyr. Jag är övertygad om att det nya mäklarkontoret i Täby kommer att skapa stort värde för våra kunder. Detta och att vara en del av den ständigt växande Croisette-koncernen känns otroligt inspirerande, säger Adam Simpson, fastighetsmäklare och delägare, Croisette Täby.

Försäljningschef Emma Ramberg är entusiastisk över Täby-etableringen.
– Vi är så glada att välkomna Adam till Croisette, övertygade om att hans gedigna erfarenhet kommer att göra honom till en viktig del i vårt team. Adam är rätt person att leda vår satsning på Täby, säger Emma Ramberg, försäljningschef på Croisette.

Croisettes mäklarkontor på i Täby öppnade 1 januari 2023.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige