Image
Croisette hyr ut till Xpeng.
Croisette hyr ut till Xpeng.

Croisette hyr ut 1280 kvadratmeter i Järfälla

Uthyrning Som ett nästa steg i Xpeng Motors Sweden stora satsning på den svenska marknaden öppnar företaget sitt första toppmoderna service- och leveranscenter i Stäket, Järfälla nordväst om Stockholm. Anläggningen planeras att stå klart Q2 2023.
Publicerad den 12 September 2022

– Vi vill finnas där våra kunder är och möta deras behov. Vi är mycket glada över att kunna genomföra den här satsningen i Stockholm och skapa ett förstklassigt service- och leveranscenter. Anläggningen ligger perfekt och lättillgängligt placerad vid Stäket vid väg 267 som förbinder E18 och E4:an. En fullserviceanläggning kommer att ge den bästa servicen till alla våra kunder i Stockholmsområdet, säger Marcus Rosenborg, Head of Network Development Xpeng Nordic.

– Croisette Real Estate Partner tackar både Devictor Holding och XPeng för ett bra samarbete genom hela processen. Vi ser fram emot öppningen under Q2 2023 och är övertygade om att detta kommer bli en succé, säger David Lundgren, Co-Head of Leasing Stockholm, Croisette Real Estate Partner.

– Det är verkligen kul för oss på Devictor Holding att få välkomna Xpeng till vårt flaggskepp i Stäket. Vi tackar för det goda samarbetet med Crosette och ser med förväntan fram emot att gemensamt med Xpeng ordna för inflytt och också att ha dem som hyresgäster framöver, säger Ulrika Isacson, Operation Manager, Devictor Holding.

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige