Image
I samma byggnad som Milk & Honey tar Onemotion plats.
I samma byggnad som Milk & Honey tar Onemotion plats. Bild: Croisette

Croisette förmedlar åt Onemotion på Vallgatan i Göteborg

Uthyrning Croisette Real Estate Partner har varit rådgivare i uthyrningen av Vallgatan 25 i centrala Göteborg. Lokalen om 117 kvadratmeter kommer att nyttjas som kontor till hyresgästen Onemotion IMC som flyttar in 1 september 2023.
Publicerad den 17 April 2023

Onemotion IMC är en av Sveriges största kommunikationsbyråer med ett brett erbjudande inom kommunikationslösningar som omfattar såväl strategisk kommunikation, monter- och eventproduktion och designtjänster. Byrån har ca 80 anställda och kontor i såväl Göteborg som Stockholm.

De senaste åren har Göteborgskontoret haft stor tillväxt varför Croisette Real Estate Partner anlitats för att finna nya och större lokaler. Valet föll på lokalen på Vallgatan 25, en lokal med karaktär, högt i tak och bevarade kakelugnar. Lokalen får en flexibel planlösning där personalen kommer sitta i ett öppet kontorslandskap med tillgång till flera mötesrum som också kan anpassas varefter verksamheten växer.

– Vi har hittat den lokal vi letat efter en längre tid, med mycket charm men ändå en bra arbetsmiljö och goda expansionsmöjligheter, faktorer som är viktiga för vårt snabbt växande Göteborgskontor, säger Niclas Wejrot, Regionchef väst, Onemotion IMC AB.

Fastighetsägare är Wallenstam.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige