Image
Croisette flyttar in huvudkontoret i Croisette tower
Croisette flyttar in huvudkontoret i Croisette tower Bild: Croisette

Croisette flyttar huvudkontor till Hyllie

Bolag Efter en konstant och organisk tillväxt om över 100 procent per år i snitt, följdes expansionen upp av ett jättekliv vid förvärvet av majoritetsposten i Våningen & Villan Fastighetsförmedling. Croisette fortsätter nu sin expansion ytterligare och flyttar sitt huvudkontor till Hyllie, där byggnadens namn, Croisette Tower, återspeglar sina nya hyresgäster på översta våningen.
Publicerad den 20 September 2022

– Vi stormtrivs i vårt nuvarande kontor på Propellergatan, men vår expansion även innan Våningen omöjliggör en fortsatt vistelse. Nu tar vi steget vidare mot Hyllie Boulevard och vår nya hemmaarena - Croisette Tower. Vår internationella profil, med koppling till vårt kontor i Köpenhamn, tillgången till Kastrup och pendlingsvänligheten kommer gynna oss långsiktigt, säger Per Svensson, CEO & Founder, Croisette Real Estate Partner.

Croisette har haft uthyrningsuppdraget för projektet och huset är sedan länge fullt uthyrt.

– Vi är mycket nöjda med samarbetet med Croisette. Redan från start visade de på en kreativitet och en vilja att lösa uppgiften. Varenda kvadratmeter är uthyrd på ritning och det gick betydligt snabbare än vad vi hade vågat hoppas på. Att de också väljer att placera sitt huvudkontor på översta våningen i huset bekräftar projektets kvalitet och det oslagbara läget, säger Jörgen Rasmusson och Lars Larsson, Jöla Invest

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Standardiserad digitalisering nödvändig, menar experten

Teknik Fastighetsbranschen står inför ett förändringstryck och måste leva upp till myndigheternas och hyresgästernas krav. Men just nu råder en nybyggaranda när det gäller digitalisering i branschen och det saknas tydliga ramar och regler. Christoffer Börjesson är head of digital accelerator på Newsec och har tydliga tankar om hur digitaliseringen bör standardiseras för att lyckas uppnå målet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige