Image
Jennifer Sannebro Humphries.
Jennifer Sannebro Humphries. Bild: Colliers

Colliers rekryterar nordisk HR-chef

Bolag Colliers har rekryterat Jennifer Sannebro Humphries som ny Head of Human Resources Nordics, vilket inkluderar Sveriges, Norges och Finlands rådgivningsverksamhet.
Publicerad den 2 Februari 2023

Jennifer Sannebro Humphries har tidigare arbetat inom HR på Boston Consulting Group och hon kommer att vara baserad på Colliers Stockholmskontor med start i början av april.

Jennifer Sannebro Humphries har mer än tio års erfarenhet inom HR och arbetar i dag som HR-chef för Läkare Utan Gränser. Dessförinnan var hon chef för CT Human Resources och People Operations på Boston Consulting Group. Under hela sin karriär har Jennifer Sannebro Humphries fokuserat på att driva den strategiska HR-agendan och utveckla HR-processer samt förbättra medarbetarnas engagemang. Ett viktigt arbete som hon kommer att fortsätta med på Colliers.
– Vi är mycket glada och stolta över att välkomna Jennifer ombord till vår Colliers Nordic organisation. HR fortsätter att vara en grundläggande byggsten för oss när vi arbetar för att skapa den bästa arbetsplatsen i branschen, säger Bård Bjølgerud, nordisk vd på Colliers.

Jennifer Sannebro Humphries kommer att arbeta nära de ansvariga HR-cheferna för Danmark och Finland, som tillsammans utgör Colliers pan-Nordic.
– Jag känner mig tacksam och ödmjuk inför att börja arbeta på ett företag som Colliers. Det som lockade mest är framför allt de stora möjligheterna och den spännande tillväxtfas som Colliers befinner sig och det känns fantastiskt att vara en del av den resan, säger Jennifer Sannebro Humphries.

Förra veckan meddelade Colliers Nordics att de rekryterat Karoline Fagerheim som Head of Communications Nordics, med det övergripande ansvaret för kommunikationen i Sverige, Norge och Finlands rådgivningsverksamhet.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers Sverige på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 60-tal experter och genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Debt Advisory, Leasing, Tenant Representation & Enterprise Clients, Workplace Advisory & Project Management samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får p...

Läs mer om Colliers Sverige på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Fortfarande inget beslut om Scandinavium

Bygg/Arkitektur Inte heller den här gången kom det ett beslut från kommunstyrelsen i Göteborg om arenans öde. Det rödgröna styrets ansvarige för idrottsfrågor, kommunstyrelsens ledamot Daniel Bernmar (V), säger till Fastighetssverige att förhandlingarna om vilket alternativ man föredrar fortfarande pågår.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige