Image

CBRE får uthyrningsuppdrag av Peab

Uthyrning Peab har tecknat avtal med CBRE för att arbeta med uthyrningen i deras kommande byggprojekt i Solna, där Peab planerar att uppföra flera nya fastigheter.
Publicerad den 28 Augusti 2013
CBRE får uthyrningsuppdrag av Peab i Solna. Bild: Peab
CBRE får uthyrningsuppdrag av Peab i Solna.

Den ena fastigheten, kallad Haga Silva, är en ren kontorsbyggnad om cirka 11 000 kvadratmeter och kommer att uppföras i Frösunda.

I Ulriksdal, längs med Kolonnvägen invid järnvägsstationen, planeras en fastighet som rymmer kontor, centrumverksamhet,p-hus och kompletterande lokaler. Fastigheten kommer att omfatta cirka 25 000 kvadratmeter.

På Drottning Kristinas Esplanad, i anslutning till motorvägen, planeras ytterligare en fastighet som kommer att rymma cirka 60 000 kvadratmeter kontor. I stadsdelen blandas kontor, bostäder, hotell med butiker, restauranger och caféer.

- Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Peab med detta spännande projekt. Vi har en stor uthyrningsorganisation med specialistkompetens inom uthyrning av kontor, lager och butiker vilket gör att vi har utmärkt bemanning för att hantera denna typ av uthyrningsuppdrag, säger Mikael Wallgren, vd på CBRE.

- Vi har anlitat CBRE för ett riktat uthyrningsarbete för våra kommande kommersiella byggprojekt i Solna. Ulriksdal är ett mycket spännande område under uppbyggnad, där vi bygger en stadsdel för ett aktivare liv. Ulriksdal innehåller både arbetsplatser och boende, säger Stefan Liljebris, regionchef på Peab Fastighetsutveckling.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige