Image
Carl Lundin, ny regionchef på Magnolia Bostad.
Carl Lundin, ny regionchef på Magnolia Bostad. Bild: Magnolia Bostad

Carl Lundin ny regionchef på Magnolia Bostad

Karriär Carl Lundin har utsetts till Regionchef Norr på Magnolia Bostad. Regionkontoret öppnades i Umeå för drygt ett år sedan och driver för närvarande flera projekt i bland annat Luleå, Skellefteå, Sundsvall och Östersund.
Publicerad den 11 Januari 2022

– Carl Lundin har varit tillförordnad Regionchef Norr och axlat rollen på ett förtjänstfullt sätt. Det känns väldigt positivt att han fortsättningsvis kommer vara ansvarig för Region Norr och jag har stor tilltro till både honom och teamet i Umeå, säger Johan Tengelin, vd Magnolia Bostad.

Carl Lundin har varit anställd på bolaget sedan 2018 och jobbade dessförinnan på Cushman & Wakefield och Skanska. Han är utbildad civilingenjör vid KTH.
– Magnolia Bostad bidrar till samhällsomvandlingen som sker i norra Sverige genom att utveckla moderna och klimatsmarta bostäder och samhällsfastigheter. Efterfrågan är mycket stark – den stora utmaningen ligger i att förverkliga nya detaljplaner och att få byggproduktionen att hålla jämnt tempo med tillväxten i den gröna industrialiseringen. Med de ambitiösa resurser som både näringslivet och politiken nu bidrar med ser jag framför mig en fortsatt ljus framtid för Region Norr, säger Carl Lundin, Regionchef Norr.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige