Image
Caia Cosmetics öppnar butik på NK Göteborg.
Caia Cosmetics öppnar butik på NK Göteborg. Bild: NK

Caia Cosmetics öppnar på NK Göteborg

Uthyrning Caia Cosmetics öppnar sin första fysiska butik i Göteborg på NK den 1 juni.
Publicerad den 12 Mars 2024

Caia Cosmetics första fysiska butik i Göteborg öppnar på NK Göteborg, på entréplan, den 1 juni 2024. Ytan kommer att bli permanent.

Caia Cosmetics öppnade under hösten 2023 sin första pop-up butik på NK i Stockholm med mycket stor framgång och har sedan lanseringen 2018 etablerat sig som en ledande aktör inom skönhetsindustrin, med sina produkter som tidigare endast varit tillgängliga online på deras hemsida. Med öppnandet av ytan på NK i Göteborg tar Caia ännu ett steg i sin resa mot att erbjuda sina kunder en unik och personlig shoppingupplevelse.
– Att öppna vår första permanenta butik på NK i Göteborg är ännu en dröm som går i uppfyllelse för oss på Caia och vi ser fram emot att välkomna våra kunder till vår magiska värld. Det här är bara början på vår resa in i den fysiska detaljhandeln, och vi är otroligt tacksamma för möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med vårt fantastiska community, säger Bianca Ingrosso, grundare av Caia Cosmetics.
– Vi är väldigt glada stolta över att få introducera ett unikt och exklusivt varumärke som Caia Cosmetics till alla våra kunder och fortsätta stärka oss som den självklara destinationen inom skönhet, mode och livsstil i Göteborg. Vi vill alltid erbjuda det absolut bästa sortimentet, och med Caia Cosmetics tar vi ytterligare position kring vårt erbjudande, allt under NK:s tak, säger Dag Agård, varuhuschef på NK Göteborg.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige