Image
Bild: Bonnier Fastigheter

Bonniers Bulten 19 nu fullt uthyrd

Uthyrning I september flyttar Pensionsmyndigheten in på ett helt våningsplan om 1 180 kvadratmeter i Bonnier Fastigheters Bulten 19 i Hornstull. I och med det är kontorsfastigheten om drygt 7 000 kvadratmeter fullt uthyrd.
Publicerad den 21 Mars 2012
Bulten 19. Bild: Bonnier Fastigheter. Bild: Bonnier Fastigheter
Bulten 19. Bild: Bonnier Fastigheter.

Grannar i huset är Assessio, Micro Systemation, SmartBear, Lomar Arkitekter, Hamrin & Partner samt Folktandvården.
- Efterfrågan på både lokaler i handelsplatsen och moderna kontor i Hornstull är väldigt stor just nu, vilket känns roligt och vi är så klart väldigt glada att även Pensionsmyndigheten väljer att bli hyresgäster hos oss, säger Tomas Hermansson, vd på Bonnier Fastigheter.

- Vi valde redan 2009 att etablera oss i Hornstull och tycker att det är ett kontorsläge som bara blir bättre och bättre. Därför känns det extra kul att utöka verksamheten i området, säger Katrin Westling Palm, generaldirektör på Pensionsmyndigheten.

Kontorshuset i Bulten 19 har genomgått en total ombyggnation och består av toppmoderna
kontorslokaler. Detta är en del av Bonnier Fastigheters gemensamma stadsutvecklingsprojekt med Stockholm Stad och SL där syftet är att skapa en levande mötesplats samt att utveckla handeln. Handelsplatsen som består av cirka 11 000 kvadratmeter butiker och restauranger kommer att öppna våren 2013. Redan under hösten 2012 öppnar dock tre nya restauranger på Hornsbruksgatan, bredvid kontorsentrén.

Uthyrningen skedde tillsammans med Cushman & Wakefield som bistår Bonnier Fastigheter med kontorsuthyrningen i Hornstull.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige