Image

Bonnier Cityfastigheter får ny marknadsområdeschef

KARRIÄR Bonnier Cityfastigheter rekryterar en marknadsområdeschef med ansvar för södra Storstockholm. Hon kommer närmast från Fabege.
Publicerad den 19 Januari 2009

Bonnier Cityfastigheter rekryterar Sara Björnberg som marknadsområdeschef med ansvar för södra Storstockholm. Hon kommer närmast från Fabege.

Sara Björnberg är i dag marknadsområdeschef på Fabege och ansvarar för cirka 100 000 kvadratmeter i nya Arenastaden kring Solna Station.

Hon är civilingenjör, Lantmäteri fån KTH. Sara tillträder den 15 april 2009.

- Det känns mycket bra att Sara valt just Bonnier Cityfastigheter. Hon har just den bakgrund och erfarenhet som gör att vi kommer att stå ännu bättre rustade inför vår fortsatta tillväxt med bland annat utvecklingen av Hornstull och Kungens Kurva, säger Tomas Hermansson, vd för Bonnier Cityfastigheter.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige