Image

Belatchew förstärker styrelsen

Arkitektur Belatchew Arkitekters styrelse får en ny ledamot och en ny ordförande.
Publicerad den 22 November 2012

Katarina Wallin blir ny styrelseordförande i Belatchew Arkitekter (tidigare RB Arkitektur) och Owe Swanson går in som ledamot.

Katarina Wallin, civilingenjör (KTH / University of Reading), är verksam som partner hos Evidensgruppen som erbjuder analys och strategisk rådgivning på den nordiska fastighetsmarknaden. Parallellt med uppdraget hos Belatchew Arkitekter är hon även engagerad som ordförande i BFAB:s Fastighetskommitte och ledamot i styrelserna för Evidens AB, Evimetrix AB och Klareld Sverige AB samt BFAB Ingenjörsutbildning AB (adj). Wallin är certifierad styrelseledamot och medlem av Styrelseakademien samt internationellt certifierad coach och Licensed Trainer vid Academy for Coaching Excellence, USA.

Owe Swanson är arkitekt med bred och varierad yrkeserfarenhet med anställningar i regeringskansliet, stora konsultföretag, arkitektkontor, managementföretag samt med egen verksamhet och som vd i branschorganisationen för arkitekter och ingenjörer.

- Det är en stor tillgång för företaget att få in så stor kompetens i styrelsen. Katarina och Owe utgör redan ett stort stöd när företaget går in i en expansiv fas, säger Rahel Belatchew Lerdell, vd och grundare av Belatchew Arkitekter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ägarskap med ansvar – arkitektnykomlingen står ut i branschen

Bygg/Arkitektur I arkitektbranschen dominerar manligt ägarskap och Morota Staaf Arkitekters ägarform har därför blivit en fyrbåk som de båda ägarna först inte förutsåg. I det kvinnliga ägarskapet ligger nämligen ett ansvar att visa att det finns möjlighet för kvinnor att inte bara vara en del av, utan också att leda, företag. Fastighetssverige har pratat med duon om deras nystartade kontor och vad som driver dem framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige