Image
Magnus Andersson
Magnus Andersson Bild: Aros Bostad

Aros rekryterar trio

Bolag Aros Bostadsutveckling fortsätter att expandera befintlig verksamhet och stärker organisationen genom rekrytering av Louise Saxholm som försäljnings- och marknadschef samt Lotta Svensson och Mats Holmberg som projektchefer.
Publicerad den 10 Mars 2020

Under 2019 startade Aros Bostad fyra nya bostadsutvecklingsprojekt i Stockholmsområdet och fler projekt- och försäljningsstarter planeras för 2020. Nu stärks teamen inom försäljning och projektgenomförande genom nyanställning av tre personer med gedigen erfarenhet av bostadsutveckling.

Louise Saxholm rekryteras till positionen som försäljnings- och marknadschef, vilken även ingår i bolagets ledningsgrupp. Louise Saxholm kommer närmast från en motsvarande position på Tobin Properties.

Lotta Svensson och Mats Holmberg rekryteras som projektchefer med ansvar för genomförande av nyproduktionsprojekt. Lotta Svensson ansluter från en position som regionchef hos Lindbäcks och Mats Holmberg från en position som projektchef på NCC Sverige.
– Utveckling och försäljning av bostäder är kärnan i Aros Bostads verksamhet och våra medarbetare är den enskilt största faktorn till framgång. Det känns därför väldigt roligt att få välkomna ytterligare tre kunniga och erfarna personer till nyckelpositioner inom Aros Bostad, säger Magnus Andersson, vd för Aros Bostad.

Samtliga personer ansluter till Aros Bostad under våren 2020.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Aros Bostad på Branschguiden

Aros Bostad är ett partnerägt fastighetsutvecklingsbolag med fokus på utveckling av moderna, funktionella och hållbara bostäder i attraktiva geografiska lägen, med materialval och gestaltning som står sig över tid. Bolaget förvärvar, utvecklar och/eller konverterar kommersiella fastigheter och mark till byggrätter eller färdiga bostäder. Genom att agera långsiktigt, med ansvar för hela värdekedjan, skapas en trygg bostadsaffär för kunderna och en stabil avkastning åt investerarna.

Huvudinvesterare är företrädesvis institutionellt kapital från Första AP-fonden, finlä...

Läs mer om Aros Bostad på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige