Image

Andersson efterträder Weiss

KARRIÄR Thomas Andersson, 40, har utsetts till ny kommunikationschef på Veidekke Bostad. Han efterträder därmed Lennart Weiss, som efter midsommar påbörjar sin nya tjänst som vd för NAI Svefa.
Publicerad den 12 Juni 2008

Thomas Andersson arbetar sedan 2006 som biträdande kanslichef på finansroteln inom Stockholms stad. Dessförinnan arbetade Thomas som planeringschef inom M-kansliet på Stockholms Läns Landsting och tidigare även som ledarskribent på Svenska Dagbladet, samt som PR-konsult (chef för Public Affairs) inom Hill & Knowlton.

- Thomas har en lång och gedigen erfarenhet av kommunikation och samhällskontakter vilket gör honom mycket lämpad för denna befattning när vi nu kommit till den fasen att vi vill utveckla företagets omvärldsrelationer samt tydligare positionera varumärket, säger Per-Martin Eriksson, vd för Veidekke Bostad AB.

- Veidekke har på kort tid visat att man har både kapacitet och vilja att vara en utmanare i marknaden. Företaget har ett mycket gott rykte, en erkänt positiv och inspirerande företagskultur samt en stor potential att utvecklas vidare. Jag ser fram emot att få bidra till företagets vidare utveckling i Sverige och inte minst i Stockholmsmarknaden som jag känner väl, säger Thomas Andersson.

Thomas Andersson tillträder befattningen under september månad.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige