Image
Amanda Tevell.
Amanda Tevell. Bild: Atrium Ljungberg

Amanda Tevell blir tf hållbarhetschef på Atrium Ljungberg

Bolag Amanda Tevell, vd på Hifab Advisory har fått i uppdrag att gå in som tillförordnad hållbarhetschef på fastighetsbolaget Atrium Ljungberg. Uppdraget, som påbörjades i april 2023 och sträcker sig fram till maj 2024, levereras som en teamlösning tillsammans med Linda Högbacka, junior strategikonsult på Hifab Advisory, som kommer att stötta kring rapportering och social hållbarhet.
Publicerad den 29 Maj 2023

– Vi är väldigt glada över att Amanda Tevell valt att ta uppdraget som tillförordnad hållbarhetschef hos oss på Atrium Ljungberg. Bolaget har högt ställda mål inom såväl social som miljömässig hållbarhet, vilket bland annat innefattar att vi ska halvera miljöpåverkan inom våra byggprojekt till år 2025. Amanda har gedigen erfarenhet och kompetens och kommer tillsammans med teamet på Atrium Ljungberg leda hållbarhetsarbetet framåt med full kraft, säger Ulrika Danielsson, CFO på Atrium Ljungberg
– Vi är ett bra team från Hifab Advisory som tillsammans med Atrium Ljungberg ska fortsätta fördjupa och driva hållbarhetsarbetet. Som konsult är det både roligt och lärorikt att få arbeta nära sina kunder – och i det här uppdraget blir vi en del av deras organisation. Jag ser fram emot att med min erfarenhet av strategiskt hållbarhetsarbete inom fastigheter och samhällsbyggnad bidra positivt till Atrium Ljungbergs fortsatta utveckling, säger Amanda Tevell.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige