Image
Acrinova utvecklar fastigheten Borggård 1:385 i Staffanstorp med 2800 kvadratmeter utvändig yta till den befintliga hyresgästen Nefab Packaging.
Acrinova utvecklar fastigheten Borggård 1:385 i Staffanstorp med 2800 kvadratmeter utvändig yta till den befintliga hyresgästen Nefab Packaging. Bild: Acrinova

Acrinova bygger ut åt globala bolaget

Uthyrning Acrinova utvecklar fastigheten Borggård 1:385 i Staffanstorp med 2800 kvadratmeter utvändig yta för den befintliga hyresgästen Nefab Packaging. Den utvändiga markytan iordningställs för godshantering och lagring. I den befintliga byggnaden görs även energieffektiviserande investeringar.
Publicerad den 28 Juni 2024

Fastigheten Borggård 1:385 på Östra Industriområdet i Staffanstorp inrymmer flera hyresgäster inom lager, tillverkning och logistik. Den globala förpackningsleverantören Nefab Packaging är en av fastighetens befintliga hyresgäster. De utökar nu de befintliga lokalerna om cirka 4000 kvadratmeter till att även inkludera 2800 kvadratmeter markyta. Den utvändiga ytan iordningställs för godshantering och lagring med tjockare bärlager, asfalt, dagvattenbrunnar och belysning. I den befintliga lokalen görs även energieffektiviserande investeringar i den invändiga belysningen.
– Vår drivkraft som fastighetsägare är att erbjuda våra hyresgäster lösningar som hjälper dem att lyckas med sina verksamheter i våra lokaler. Det är glädjande att vi kan göra anpassningar som möter Nefab Packagings behov i direkt anslutning till de lokaler de nyttjar idag. Det ger en önskad långsiktighet för båda parter. Säger Lars Sonesson, förvaltare på Acrinova.

Acrinova förvärvade fastigheten Borggård 1:385 i Staffanstorp år 2019. Fastigheten har en tomtareal på cirka 24 000 kvadratmeter och den befintliga byggnaden omfattar totalt cirka 4 800 kvadratmeter. På fastigheten finns det möjlighet att uppföra ytterligare en byggnad om 2000–3000 kvadratmeter med cirka 12 meter invändig takhöjd.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: Största transaktionerna under första halvåret

Lista Här sammanställer Fastighetssverige de största transaktionerna som gjorts på den svenska marknaden under det första halvåret 2024.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige