Image

”Sveriges hållbaraste rekryteringskampanj”

Bolag Älvstranden Utveckling letar efter en hållbarhetschef och en stadsutvecklingschef – bland second hand-plagg och ekologiska odlingar.
Publicerad den 14 Juni 2016
Lena Andersson. Bild: Älvstranden Utveckling
Lena Andersson.

– Troligen har våra två framtida medarbetare redan bra tjänster och letar inte aktivt efter nytt jobb. Vi vill därför väcka deras uppmärksamhet genom Sveriges hållbaraste rekryteringskampanj. Genom att sprida budskapet på hållbara ytor i Göteborg hoppas vi nå människor som lever hållbart på riktigt. Det tror vi är en viktig förutsättning om man ska jobba med att utveckla en hållbar stad, säger Lena Andersson, vd för Älvstranden Utveckling.

På ställen som second handbutiker, ekologiska bagerier och hållbara restauranger sprider Älvstranden Utveckling information om sin rekrytering. Självklart är annonserna miljövänliga och tryckta på bland annat second hand-plagg, ekologiska grönsaker och återanvända möbler.

Rekryteringen är strategiskt viktig för Älvstranden Utveckling som arbetar med att utveckla centrala delar av Göteborg till en hållbar och attraktiv stad. Dels söker man en hållbarhetschef som är visionär, strateg och expert i en och samma person. Och dels en stadsutvecklingschef vars viktigaste uppgift blir att vara vd:s högra hand i stadsutvecklingsfrågor och ha fokus på att projektleda, driva och stödja stadens gemensamma Älvstaden-organisation och bolagets huvudprocess: Att utveckla hållbar Älvstad. Tillsammans kommer de två framtida kollegorna att utgöra Älvstrandens ledande och strategiska team för Hållbar stadsutveckling och målet är att vara nationellt ledande på detta område 2024.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige