Image

Wihlborgs hyr ut mer till Region Skåne

UTHYRNING För ett drygt år sedan träffade Wihlborgs och Region Skåne ett avtal om ett 20-årigt hyresavtal i ett nytt kontorshus på Dockan i Västra Hamnen. Avtalet gällde 8 000 av byggnadens 11 000 kvadratmeter, med en option på de sista 3 000 kvadratmeterna. Nu är det klart att Region Skåne hyr hela byggnaden.
Publicerad den 7 September 2009

Fastigheten håller på att byggas och beräknad inflyttning blir i september 2010.

– Dockan är ett av Malmös attraktivaste områden och det har naturligtvis stor betydelse för Wihlborgs och hela området att Region Skåne beslutat sig för att flytta hit, säger Anders Jarl, vd för Wihlborgs Fastigheter.

Dockan är en del av Västra hamnen och ligger centralt i Malmö med närhet till Centralstationen och nya stationen för Citytunneln. Här växer en ny stadsdel fram.

Med detta byggprojekt har Wihlborgs färdigställt 137 000 kvadratmeter på Dockan.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige