Image

W-Invest investerar halv miljard i Örebro

INVESTERING Johan Willerman, med bolaget W-Invest, investerar i ett nytt handelsområde i Örebro - Eurostop. Initialt kommer bolaget att uppföra 50 000 kvadratmeter ny handelsyta till en investering om cirka 450 miljoner kronor. Dessutom har bolaget gjort andra fastighetsaffärer för i storleksordningen 150 miljoner kronor den sista tiden.
Publicerad den 9 September 2010

Etapp 1 av det nya handelsområdets utveckling startar under hösten, väster om Hedgatan, där bolaget tecknat hyresavtal med matvarujätten City Gross om en fullsortimentbutik på cirka 11 000 kvadratmeter samt med Systembolaget cirka 1 200 kvadratmeter.

Den totala investeringen i den första etappen uppgår till cirka 450 miljoner kronor.

Utöver den här investeringen har W-Invest gjort ett flertal affärer på sistone. Man köpte två fastigheter från Kungsleden i Länna och Skärholmen, en industrifastighet av Corem i Trångsund och ytterligare en industrifastighet i området Lunda.

Dessutom har man köpt fastigheten Rådhuset 1 på Drottninggatan 3 i Örebro av Klövern.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

NCC-vd:n: "Vi är inte immuna"

Bolag Det är samma marknad som förra året. Det säger NCC:s vd Tomas Carlsson när han kommenterar marknadsutsikterna. Även om vissa områden i bolaget har det något tuffare så påverkas kassaflödet positivt av att de inte har investerat i fastighetsutveckling under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige