Image

Valad säljer fastighet i Stockholm

TRANSAKTIONER Valad Property Group har sålt fastigheten Kylhuset 15, som ligger i Slakthusområdet inte långt från Globen. Köpare är S:t Erik Markutveckling AB, ett bolag inom Stockholm stad.
Publicerad den 16 April 2010

Priset ligger i linje med extern värdering.

Kylhuset 15 består av fem byggnader på total 13 358 kvadratmeter och består till största del av kontor. S:t Erik Markutveckling övertar fastigheten per den 15 april, 2010.

- Vi har hela tiden önskat att vara transaktionsorienterade för att utnyttja de möjligheter som finns på marknaden. De senaste 24 månaderna har inte bjudit på tillräckligt attraktiva möjligheter. Vi ser en klar förbättring i marknaden och denna transaktion är ett steg i den riktningen. Sverige är det land i Norden där vi har högst allokering till fastigheter. Med Nordens största ekonomi och ett mycket internationellt orienterat affärsliv är Sverige en spännande marknad när det gäller kommersiella fastigheter. Valad ser tillitsfullt säkert på den ekonomiska utvecklingen den kommande tiden, inte minst i Stockholmsregionen, säger Michael Bruhn, Nordenchef på Valad Property Group.

DTZ var rådgivare åt säljaren Valad.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige