Image

Valad har hyrt ut 10 000 kvadratmeter i Göteborg

Uthyrning Valad har tecknat 25 nya hyresavtal för över 9 800 kvadratmeter i Storgöteborg under början av året. Alla uthyrningsavtalen tecknades för Valads V+ Nordic-fonds räkning.
Publicerad den 18 Maj 2012

Höjdpunkter under denna period var bland annat uthyrning av 2 270 kvadratmeter i Gamlestaden 45:4 i Göteborg till Fassi Sverige AB, ett kran- och lastbilsföretag, och 1 980 kvadratmeter till tillverkningsföretaget Trancel Restatic AB i Kärra 75:4, även det i Göteborg.

- Vi har haft en stark start på året med hög uthyrningsaktivitet i Storgöteborg, vilket har minskat vakanserna i den lokala V+ Nordic-portföljen med 7,5 procentenheter sedan årsskiftet. Vårt team i Göteborg ser fram emot att bygga vidare på dessa framgångar under resten av 2012 och arbetar aktivt med uthyrningen av återstående vakanta ytor, säger Frej Adolph, Head of Asset Management på Valad i Sverige.

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Fortfarande inget beslut om Scandinavium

Bygg/Arkitektur Inte heller den här gången kom det ett beslut från kommunstyrelsen i Göteborg om arenans öde. Det rödgröna styrets ansvarige för idrottsfrågor, kommunstyrelsens ledamot Daniel Bernmar (V), säger till Fastighetssverige att förhandlingarna om vilket alternativ man föredrar fortfarande pågår.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige