Image

Turbulens och osäkerhet på marknaden öppnar möjligheter för Slättö

Bolag Slättö fortsätter sin resa med Lærernes Pension som ny ankarinvesterare. Efter den danska pensionsfonden investering i bolaget berättar Deputy Managing Partner Jonas Andersson om betydelsen av att ha den nya investaren på plats, hur man vill fortsätta växa, vilka segment man ser som särskilt intressanta och var i Norden man ser bäst affärsmöjligheter.
Publicerad den 29 Maj 2023
- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige