Image

Tre restauranger till Västermalms Strand

Uthyrning Optimal har den senaste tiden genomfört ett antal uthyrningar på uppdrag av BRF Välbehaget i kvarteret Välbehaget som ligger i hjärtat av Västermalms Strand och kvarteret är nu nästan fullt uthyrt.
Publicerad den 20 December 2011
Annons
Image

Huvudparten av hyresgästerna finns inom servicesektorn, varav tre restauranger, Texas Longhorn vinoteket Stranden och Sushi Ikuru.

- Efterfrågan på lokaler har varit god och vi har fått till en väldigt bra mix av hyresgäster som kommer att förstärka områdets attraktionskraft . Vi har dessutom hyrt ut till bra hyresnivåer, säger Dominika Andræ, partner på Optimal.

- För oss känns det bra att lokalerna är uthyrda till goda hyresnivåer och långa kontraktstider samt att de boende erhåller en god service i närområdet, vilket säkrar att bostadsrättsföreningen får en bra start, säger Jan-Erik Fransson, ordförande i BRF Välbehaget.

Ämnen

Optimal på Branschguiden

När fastighetsutveckling kräver passion.
Optimal utvecklar och förädlar handelsplatser. Vi startade 2008 och är ett ungt företag med kreativa idéer som vågar tänka i nya banor. Samtidigt så har våra medarbetare lång erfarenhet av förvaltning, utveckling och uthyrning inom fastighetsbranschen vilket medför att vi har en trygg kunskapsgrund att stå på. Lägg till vårt passionerade förhållningssätt mot att utveckla framgångsrika handelsplatser så förstår du vår företagsfilosofi.

Läs mer om Optimal på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ånäs om pandemins effekter: "Stor differentiering"

Bolag Atrium Ljungbergs vd om hur olika bolagets hyresgäster drabbats, och hur många miljoner man hittills lämnat i pandemirabatt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY