Image

Tre försäljningar i Göteborg

TRANSAKTIONER Tre fastigheter har sålts i Göteborg. Fastigheterna är belägna i Centrum, Högsbo och på Hisingen. Det totala värdet av fastigheterna uppgår till 40 miljoner kronor.
Publicerad den 25 Mars 2010

Björn Dierks har köpt kontorsfastigheten Nordstaden 28:7 av LMKB-Lisa Marklund KB till en direktavkastning på cirka 4,6 procent. KB Awona H33:8 har köpt kontorsfastigheten Högsbo 33:7 AB av Svensk Tidskriftreklam till en direktavkastning på 6,75 procent. Slutligen har Sigillet Förvaltnings AB / Kagstedt Förvaltning AB köpt bostadsfastigheten Rambergsstaden 57:5 av Melin-Werelius Fastighets AB till en direktavkastning på 6,0 procent.

- Det här är fastigheter som är attraktiva på marknaden just nu och DTZ har haft lätt att med sitt nätverk hitta bra köpare till fastigheterna på kort tid säger Anders Åberg, Director, Capital Markets i Göteborg.

DTZ har varit rådgivare vid försäljningarna.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Besqabs vd kommenterar varslet

Bolag Under gårdagen meddelade Besqab att man tänker varsla 25 anställda om uppsägning efter sammanslagningen mellan Aros Bostadsutveckling och Besqab. Det nya bolagets vd, Magnus Andersson, svarar nu på Fastighetssveriges frågor om, bland annat, vad tanken bakom varslet har varit och hur det känns att ge beskedet till de anställda.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige