Image

Tenzing påbörjar nordisk expansion

BOLAG Markus Gylling, tidigare Handelsbanken och Cushman Wakefield i Finland, blir ansvarig för Tenzings finska verksamhet med säte i Helsingfors. Tenzings ambition är att etablera företaget även i övriga nordiska länder.
Liksom i Sverige blir den huvudsakliga inriktningen rådgivning vid transaktioner i fastighetsmarknaden.
Publicerad den 20 April 2010

Markus Gylling, som tidigare var chef för den internationella fastighetsrådgivaren Cushman Wakefield i Finland och innan dess ansvarade för Handelsbankens Corporate Finance-avdelning i Finland, har stor erfarenhet av transaktionsrådgivning och är väl förtrogen med den finska fastighetsmarknaden.

Teamet i Helsingfors kommer till en början att bestå av tre till fyra personer.

- Många ägare av stora fastighetsbestånd i Finland är också baserade i Sverige. Här är Tenzing både väl etablerade och kända. Med kontor i Helsingfors skapar vi möjligheter för befintliga och nya kunder att få kvalificerad transaktionsrådgivning på båda marknaderna. Tenzings målsättning är att bli det mest ansedda rådgivningsföretaget i Norden, när det gäller fastighetsrelaterade transaktioner. Med uppdrag från flera av de största och mest professionella fastighetsägarna är Tenzing på väg mot målet, säger Tom Lindahl, vd på Tenzing.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige