Image

Tengbom får exklusivt uppdrag

ARKITEKTUR Tengbom har tillsammans med Springtime, Futurniture och Eastwei fått uppdraget att utforma den svenska utställningen vid världsutställningen i Shanghai 2010.
Publicerad den 30 September 2008

Tengbom har varit framgångsrika beträffande upphandlingen i både del 1, paviljongen, och del 2, utställningen, vid världsutställningen och har även på kort tid parallellt erhållit ytterligare ett antal uppdrag avseende kommersiella fastigheter i Kina som skall genomföras under samma period.

- Vi är mycket glada för att vi får förmånen att delta i så många intressanta projekt i Kina och hade även gärna velat anta utmaningen att rita den svenska paviljongen, vars upphandling vi vann. Projekten, några pågående och några i uppstartsskede, visar sig dock sammanfalla i tid och vi väljer därför att ej ta oss an uppdraget att utforma den svenska paviljongen. Vi har valt att fokusera vår kraft på utställningen, som utgör del 2 i upphandlingen, och som har en mer utdragen tidsplan, samt våra övriga pågående uppdrag i Kina. Tillsammans med Springtime, Futurniture och Eastwei står vi för en unik och väl förankrad kompetens som har goda förutsättningar att skapa den bästa utav utställningar, kommenterar Magnus Meyer, vd för Tengbom.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kreditanalytikern: "Rekonstruktionshotet är inte överspelat för SBB"

Ekonomi/Finansiering På nytt står SBB:s ekonomi i fokus när likviditeten framåt ifrågasätts, denna gång av kredithuset Fitch. Fastighetssverige vände sig till Louis Landeman, chef för kreditanalys på Danske Bank, för hans åsikter om hur bolaget hanterat krisen så här långt och vilka utmaningar de har framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige