Image

Tenant & Partner anställer

KARRIÄR Tenant & Partner fortsätter sin expansion och har i dagarna anställt tre nya medarbetare.
Publicerad den 25 November 2008

Sofia Högardh och Caroline Larsson har anställts som juniora projektledare inom flyttprojektledning med bas i Stockholm. Caroline Larsson är fastighetsekonom utbildad vid KTH och har tidigare arbetat på Arcona Office. Sofia Högardh är ekonom och arbetar just nu på SLU (Sveriges Lantbruksuniversitet) med studentrekrytering.

Vidare har Antonia Junelind rekryterats till tjänsten som fastighetskonsult med placering Stockholm. Antonia är även hon utbildad fastighetsekonom vid KTH och har tidigare praktiserat på DTZ inom området Tenant Representation.

- Med rådande konjunkturläge tycker vi att det känns extra roligt att få möjlighet att förstärka personalstyrkan med några nya talanger. 2009 kommer att bli ett tufft år och vi känner att årets rekryteringar kommer att stärka vår position nästa år, säger medarbetaransvarig Conny Johansson på Tenant & Partner.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De investerade mest i det egna beståndet under 2023

Lista Fastighetssverige listar nu vilka noterade bolag som investerade mest i sina fastigheter under föregående år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige