Image
Trattoria Grazie öppnar i Täby centrum.
Trattoria Grazie öppnar i Täby centrum. Bild: Trattoria Grazie

Täby centrum utökar sitt restuarangutbud

Uthyrning Den italienska restaurangen Trattoria Grazie öppnar i Täby centrum.
Publicerad den 13 Augusti 2020
Annons
Image

Den italienska restaurangen Trattoria Grazie har kommit att blir en välkänd aktör bland matfantaster i Stockholm. Med en stor lojal kundkrets från restaurangen i Sjöstaden, satsar Trattoria Grazie vidare och öppnar sin andra verksamhet, i Täby Centrum.
– Det känns väldigt roligt att välkomna Trattoria Grazie till Täby Centrum. Vår café och- restaurangdel, Täby Deli, är ett populärt besöksmål för matälskande kunder och vi ser nu fram emot att komplettera utbudet ytterligare med mat från det italienska köket, som ju är en storfavorit hos många, säger Veronica Sjövik Sten, centrumchef Täby Centrum.
– Vi är jätteglada över att öppna vår andra restaurang i just Täby. Det är roligt att få vara en del av Täby Deli och hela vårt team ser nu fram emot att komplettera det restaurangutbud som redan finns med våra traditionella napolitanska rätter så som fantastisk pasta, spröda pizzor och goda sallader, säger Hülya Özay, vd för Trattoria Grazie.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Lediga Fastighetsjobb

Senast från Fastighetssverige Plus

Max koncernchef Richard Bergfors: Nu trycker vi ännu mer på gasen

Bolag Max öppnar en ny restaurang på Hisingen i Göteborg. Hamburgerkedjan har därmed 131 restauranger i hela landet. Företagets koncernchef Richard Bergfors berättar för Fastighetssverige hur expansionsplanerna ser ut framåt. På de här platserna söker de lägen och så här många restauranger ska de öppna: "Sett ett visst ökat utbud av lokaler".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY