Image

Synnes: "Har de största negativa värdeförändringarna bakom oss"

Bolag Pressade SBB hade ett utmanande 2023 där man gjorde en resultatförlust på cirka 22 miljarder kronor, framför allt drivet av värdeförändringar på fastigheter som uppgick till lite mer än 13 miljarder kronor. Men för 2024 andas vd:n Leiv Synnes mer optimism och han tror att det värsta ligger bakom för bolaget. Hur det blir med utbetalningen av den pausade utdelningen för 2022 på två miljarder kronor återstår dock att se då det är en fråga som fortsatt hänger i luften.
Publicerad den 28 Februari 2024
- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Senast från Fastighetssverige Plus

Ägarskap med ansvar – arkitektnykomlingen står ut i branschen

Bygg/Arkitektur I arkitektbranschen dominerar manligt ägarskap och Morota Staaf Arkitekters ägarform har därför blivit en fyrbåk som de båda ägarna först inte förutsåg. I det kvinnliga ägarskapet ligger nämligen ett ansvar att visa att det finns möjlighet för kvinnor att inte bara vara en del av, utan också att leda, företag. Fastighetssverige har pratat med duon om deras nystartade kontor och vad som driver dem framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige