Image

Stronghold levererar rekordresultat

BOLAG Stronghold Invest AB visar ett historiskt resultat för 2007. Vinsten efter skatt landar på 250 miljoner kronor.
Publicerad den 9 Mars 2008

Under 2007 har bolagen i Stronghold genomfört fastighetstransaktioner till ett värde om 50 miljarder kronor, värderat fastigheter till ett sammanlagt värde överstigande 600 miljarder kronor och förvaltat fastigheter med ett marknadsvärde om 90 miljarder kronor.

- Våra framgångar beror självklart på att våra kunder är mycket nöjda, men jag vill också i sammanhanget framhålla vikten av vår speciella och mycket starka företagskultur, som vi sammanfattar med devisen \″Passion för kollegor och kunder\″, säger Strongholds vd Stefan Lennhammer.

- Många företag talar om att sätta kunden i centrum. Vi har börjat i andra änden, med fokus på att skapa en företagskultur där de anställda trivs och känner att deras bidrag värdesätts. Sedan kommer kundfokus som en naturlig följd och därmed också tillväxt och lönsamhet.

Hur väl konceptet \″Passion för kollegor och kunder\″ fungerar framgår av en oberoende Nöjdkund- och Nöjdmedarbetarundersökning genomförd av marknadsundersökningsföretaget Resolvia. Resultatet för bolagen i koncernen uppgick till i över 4,0 på en skala 1 – 5 under 2007, vilket också varit ett av koncernmålen.

- Vi är självklart mycket stolta över resultaten 2007 som ger oss möjlighet att fortsätta investera i och utveckla fastighetsrelaterade kunskapsföretag enligt den princip vi tror så starkt på, säger Stefan Lennhammer.

- Vår senaste satsning för att ytterligare bredda vår kompetens är bildandet av Newsec Corporate Finance, ett bolag som står under Finansinspektionens tillsyn. Det ger oss möjlighet att erbjuda våra kunder nya kvalificerade tjänster inom fastighetsrelaterad Corporate Finance.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så vill Areim utveckla sitt nya palats – och sin kontorsportfölj

Bolag Areim gör ett nytt tungt förvärv på Stockholms kontorsmarknad. Efter köpet av Grönstedska palatset berättar Julia Mejegård, Head of Investments Sweden, om planerna för utveckling av Grönstedska palatset, synen på kontorsportföljen i dagsläget, hur man vill utveckla sin kontorsportfölj i Stockholm framöver och vilka delar av staden man ser som attraktiva för nya förvärv.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige