Image
Carina Elofsson Mumford, HR-chef, Uppsalahem, Cecilia Söderström, HR-chef, Vasakronan och Helena Molinero, HR-chef, AMF Fastigheter berättar om sina bolags HR-strategier på Stora Kompetensdagen den 21 april på Birger Jarl i Stockholm.
Carina Elofsson Mumford, HR-chef, Uppsalahem, Cecilia Söderström, HR-chef, Vasakronan och Helena Molinero, HR-chef, AMF Fastigheter berättar om sina bolags HR-strategier på Stora Kompetensdagen den 21 april på Birger Jarl i Stockholm.

Stora Kompetensdagen: Ledande bolags HR-strategier

Stora Kompetensdagen Den 21 april är det dags för den första upplagan av Stora Kompetensdagen – en heldag om utmaningarna gällande att hitta och behålla rätt kompetens för bolagen i samhällsbyggnadssektorn. Under dagen får du bland annat lyssna till ett panelsamtal med företrädare för Vasakronan, AMF Fastigheter och Uppsalahem och hur deras HR-strategier ser ut.
Publicerad den 23 Mars 2022

HR-frågorna har flyttats allt högre upp i hierarkin i det svenska näringslivet allt eftersom konkurrensen om kompetensen har hårdnat. Hur arbetar de ledande fastighetsbolagen för att attrahera och behålla kompetensen? Hur ser trenderna inom Employer Branding och Talent Management ut? Hur har pandemin påverkat HR-frågorna och vad står högst upp på agendan för dagen? Frågorna besvaras av Helena Molinero, HR-chef på AMF Fastigheter, Carina Elofsson Mumford, HR-chef på Uppsalahem och Cecilia Söderström, HR-chef på Vasakronan.

Du anmäler dig till seminariet här!
(Utnyttja vår mängdrabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod). Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen före eventet.
Vi live-streamar även alla våra dagar så att du kan följa med på distans om du föredrar det.

Stora Kompetensdagen är ett seminarium som fokuserar på utmaningarna i att hitta och behålla rätt kompetens för alla typer av bolag som verkar i samhällsbyggnads­sektorn. Under dagen blir du uppdaterad på det allra senaste inom kompetens­områdets alla aspekter samtidigt som du knyter nya värde­fulla kontakter. Stora Kompetensdagen ger dig i fastighetsbranschen ett försprång i den allt viktigare kompetens­kapplöpningen.
Den första upplagan av Stora Kompetensdagen arrangeras på Birger Jarl i Stockholm den 21 april.

Se programmet här.

Se de medverkande talarna här.


Moderator är välkända och professionella Anna Bellman – en av landets allra bästa moderatorer.

Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News arrangerar heldagsseminariet på Birger Jarl i Stockholm.

Partnerföretag är Fasticon Kompetens och Newton.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Kompetensdagen 2022

Var: Hotel Birger Jarl, Tulegatan 8, Stockholm

När: Torsdag 21 april, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms (Fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (Digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här. 

Stora Kompetensdagen är ett seminarium som fokuserar på utmaningarna i att hitta och behålla rätt kompetens för alla typer av bolag som verkar i samhällsbyggnads­sektorn.
Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kompetens­områdets alla aspekter samtidigt som du knyter nya värde­fulla kontakter.
Stora Kompetensdagen ger dig i fastighetsbranschen ett försprång i den allt viktigare kompetens­kapplöpningen.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas.tollesson@fastighetssverige.se

Arrangörer:
Partners: 

Mer från Fastighetssverige