Image

Stora Kompetensdagen - 21 April 2022

Årets mötesplats med fokus på kompetensfrågan i samhällsbyggnadssektorn!

21 april 2022

Stora Kompetensdagen är ett seminarium som fokuserar på utmaningarna i att hitta och behålla rätt kompetens för alla typer av bolag som verkar i samhällsbyggnads­sektorn. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kompetens­områdets alla aspekter samtidigt som du knyter nya värde­fulla kontakter. Stora Kompetensdagen ger dig i fastighetsbranschen ett försprång i den allt viktigare kompetens­kapplöpningen.


Partners Stora Kompetensdagen 2022

Fasticon

Partnerlogo

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Jan Gösbeck, marknads- och försäljningschef

Newton

Partnerlogo

Newton är en yrkeshögskola och ett utbildningsföretag inom Fastighet, Byggteknik och IT. I samarbete med arbetslivet utvecklar vi kompetens för en hållbar och bättre framtid. Företag, organisationer och individer vänder sig i första hand till Newton för kompetensutveckling och kompetensförsörjning.


Susanne Åhlén, vice vd, Newton Kompetensutveckling

Byggcheferna

Partnerlogo

Byggcheferna är en branschförening inom Ledarna för alla chefer i samhällsbyggnadssektorn. Vi samlar drygt 17 000 chefer i byggbranschen, installationsbranschen, fastighetsbranschen och andra delar av samhällsbyggnad. Våra tre fokusområden är trygghet, ledarskap och branschutveckling.


Jeanet Corvinius, ordförande, Byggcheferna

Stora Kompetensdagen 2022

Var: Hotel Birger Jarl, Tulegatan 8, Stockholm

När: Torsdag 21 april, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms (Fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (Digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här. 

Stora Kompetensdagen är ett seminarium som fokuserar på utmaningarna i att hitta och behålla rätt kompetens för alla typer av bolag som verkar i samhällsbyggnads­sektorn.
Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kompetens­områdets alla aspekter samtidigt som du knyter nya värde­fulla kontakter.
Stora Kompetensdagen ger dig i fastighetsbranschen ett försprång i den allt viktigare kompetens­kapplöpningen.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas.tollesson@fastighetssverige.se

Arrangörer:
Partners: