Image

Stora Kompetensdagen - 21 April 2022

Årets mötesplats med fokus på kompetensfrågan i samhällsbyggnadssektorn!

21 april 2022

Stora Kompetensdagen är ett seminarium som fokuserar på utmaningarna i att hitta och behålla rätt kompetens för alla typer av bolag som verkar i samhällsbyggnads­sektorn. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kompetens­områdets alla aspekter samtidigt som du knyter nya värde­fulla kontakter. Stora Kompetensdagen ger dig i fastighetsbranschen ett försprång i den allt viktigare kompetens­kapplöpningen.


Medverkande Stora Kompetensdagen 2022
Anna Bellman, moderator

Anna Bellman, moderator

Anna Bellman är en inspirerande och erfaren kommunikationsexpert. Hon är en av Sveriges mest anlitade moderatorer, ofta inom bostads- och fastighetssektorn. Hon föreläser om kommunikation, relationer, samarbete och ledarskap, och som talartränare utbildar hon både grupper och enskilda i kommunikation och ledarskap – såväl fysiskt som digitalt.
Andreas Wallström

Andreas Wallström

Andreas Wallström är prognoschef och biträdande chef för Makroanalys på Swedbank. Han var tidigare chefsanalytiker på Nordea och har de senaste 15 åren arbetat med makroekonomisk analys. Han har bland annat arbetat på Finansdepartementet och på EU-kommissionen.
Jan Gösbeck

Jan Gösbeck

Jan Gösbeck marknads- och försäljningschef på Fasticon. Han har tidigare bland annat varit vd för Estancia Property Management, centrumchef på Kista Galleria, haft ledande positioner inom hotell- och restaurangbranschen och varit egenföretagande konsult. Jan Gösbeck är sidekick/expertkommentator på Stora Kompetensdagen.
Susanne Åhlén

Susanne Åhlén

Susanne Åhlén är sedan hösten 2021 vice vd på Newton Kompetensutveckling. Hon var dessförinnan partner och vd på Fasticon Kompetens, sedan 2016. Hon har tidigare arbetat för bland annat Atrium Ljungberg och Aberdeen. Susanne Åhlén är expertkommentator/sidekick på Stora Kompetensdagen.
Anneli Jansson

Anneli Jansson

Anneli Jansson är sedan 2016 vd för Humlegården Fastigheter. Hon ansvarade från 2012 för brittiska Grosvenor Funds nordiska verksamhet. Hon har även erfarenhet från KF Fastigheter, Vision & Resurs Fastighetsutveckling, Ernst & Young och AGL.
Max Barclay

Max Barclay

Max Barclay är vd för Newsecs Nordiska rådgivningsverksamhet och har lång erfarenhet av fastighetsbranschen. Han har ett långt förflutet på Newsec och har jobbat såväl med bolagets expansion i Norden och Baltikum som med bolagets utveckling på den svenska marknaden. Max Barclay är Newsecs talesperson och syns/uttalar sig ofta i media när det gäller transaktionsläget på fastighetsmarknaden i Sverige och Norden, inte minst i samband med rapporten Newsec Property Outlook som utkommer med en vår- och en höstupplaga.
Anna Dyhre

Anna Dyhre

Anna Dyhre är författare, föreläsare och en uppskattad expert inom Employer Branding och strategisk kompetensförsörjning. Hon sitter i flera styrelser (Akavia, GYB, JMW Golin) och är även Senior Advisor på Coreworkers.
Karin Witalis

Karin Witalis

Karin Witalis är Head of Research på Colliers.Hon har mer än 20 års erfarenhet från fastighetsbranschen, både som konsult och investerare. Hon har drivit eget konsultbolag inom området fastighetsresearch och hon har dessförinnan varitanalyschef hos både DTZ och CBRE. Hon har även arbetat utomlands på JLL och ING Real Estate InvestmentManagement i London.
Stig-Arne Bäckman

Stig-Arne Bäckman

Stig-Arne (Stigge) Bäckman är grundare av och projektledare för Talangakademin samt marknadschef och visionär på Nordiskt Valideringsforum. Han är sedan nästan 40 år föreläsare och inspiratör i ett brett spektra av sammanhang. Hah har varit socialarbetare, egenföretagare och konsult. Rådgivare till Margot Wallström vid Kulturdepartementet och sakkunnig vid Arbetsmarknadsdepartementet. Varit sommarpratare i P1 och grundat Urkraft och OCN (Open College Network) Sweden.
Åsa Edman Källströmer

Åsa Edman Källströmer

Åsa Edman Källströmer är VD förTNG Group, specialister på fördomsfri datadriven rekrytering och konsultuthyrning. Företagets vision är att se bortom fördomar vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad.TNG var även initiativtagaren till utvecklingen av Intervjuroboten Tengai samt dotterbolaget Ada Digital som utmanar den traditionella IT-rekryteringen. Åsa Edman Källströmer har cirka 25 års erfarenhet av rekrytering och bemanningsbranschen, innan TNG så arbetade Åsa Edman Källströmer som VD för Poolia Sverige.


Jeanet Corvinius

Jeanet Corvinius

Jeanet Corvinius är sedan i höstas ordförande i Byggcheferna. 
Hon är utbildad ingenjör från KTH och har jobbat som chef i byggbranschen i 15 år. 
Hon är även regionchef på Wästbygg och har tidigare jobbat som arbetschef på Peab.
Anders Holmestig

Anders Holmestig

Anders Holmestig är sedan sommaren 2020 vd för Fastighetsägarna Sverige då han ersatte Reinhold Lennebo som gick i pension. Anders Holmestig har tidigare jobbat på LRF där han var vice vd och näringspolitisk chef.Dessförinnan har han arbetat som bland annat politiskt sakkunnig i Statsrådsberedningen och ansvarig för näringslivs- och samhällsfrågor på Ica-handlarnas förbund.
Helena Molinero

Helena Molinero

Helena Molinero är sedan vintern 2016 HR-chef på AMF Fastigheter. Innan dess jobbade hon med HR i elva år på Telia. Hon har också jobbat i olika ledande positioner inom HR på Axfood och SEB.


Cecilia Söderström

Cecilia Söderström

Cecilia Söderström arbetar sedan 2008 som HR-chef för Vasakronan. Hon har tidigare jobbat som HR-chef på AP Fastigheter och som personalchef på Svenska spel. 
Johan Mann

Johan Mann

Johan Mann är sedan våren 2021 vd för Fastigo, då han efterträdde Mona Finnström som varit vd i 13 år.
Johan Mann har en lång och gedigen bakgrund som förhandlare och arbetsrättsjurist, och har tidigare, bland annat, haft en tjänst som förhandlingschef för IT&Telekomföretagen inom Almega.
Carina Lundström

Carina Lundström

Carina Lundström är sedan i februari 2016 utvecklingsledare på Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd.
Hon har dessförinnan, bland annat, varit näringslivsutvecklare på Botkyrka kommun samt drivit det egna företaget VETMera Sverige AB.
Carina Elofsson Mumford

Carina Elofsson Mumford

Carina Elofsson Mumford är sedan hösten 2018 HR-chef på Uppsalahem. Hon var innan dess HR-chef på Sandvik Coromant och har dessutom tidigare arbetat med HR-frågor på bland annat Ikea och Altia. 

Stora Kompetensdagen 2022

Var: Hotel Birger Jarl, Tulegatan 8, Stockholm

När: Torsdag 21 april, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms (Fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (Digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här. 

Stora Kompetensdagen är ett seminarium som fokuserar på utmaningarna i att hitta och behålla rätt kompetens för alla typer av bolag som verkar i samhällsbyggnads­sektorn.
Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kompetens­områdets alla aspekter samtidigt som du knyter nya värde­fulla kontakter.
Stora Kompetensdagen ger dig i fastighetsbranschen ett försprång i den allt viktigare kompetens­kapplöpningen.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas.tollesson@fastighetssverige.se

Arrangörer:
Partners: