Image
Stora Kompetensdagen
Andreas Wallström och Karin Witalis inleder Stora Kompetensdagen den 21 april på Birger Jarl med en ordentlig analys av det makroekonomiska läget samt situationen på fastighetsmarknadens olika segment.

Stora Kompetensdagen: Tunga analyser inleder dagen

Stora Kompetensdagen Den 21 april är det dags för den första upplagan av Stora Kompetensdagen – en heldag om utmaningarna gällande att hitta och behålla rätt kompetens för bolagen i samhällsbyggnadssektorn. I början av dagen får du en ordentlig uppdatering av det makroekonomiska läget i världen och Sverige följt av en fyllig analys av läget på marknadens olika segment.


Stora Kompetensdagen
Carina Lundström och Johan Mann medverkar på Stora Kompetensdagen på Birger Jarl i Stockholm den 21 april.

Stora Kompetensdagen: Så här ser kompetensläget i branschen ut

Stora Kompetensdagen Den 21 april är det dags för den första upplagan av Stora Kompetensdagen – en heldag om utmaningarna gällande att hitta och behålla rätt kompetens för bolagen i samhällsbyggnadssektorn. Under dagen får du bland annat besked om hur kompetensläget i branschen ser ut och vad som väntar runt hörnet.


Stora Kompetensdagen
Stig-Arne (Stigge) Bäckman ger en inspirerande föreläsning på Stora Kompetensdagen den 21 april på Birger Jarl i Stockholm.

Stora Kompetensdagen: Ökad trygghet när talangerna fångas upp

Stora Kompetensdagen Den 21 april är det dags för den första upplagan av Stora Kompetensdagen – en heldag om utmaningarna gällande att hitta och behålla rätt kompetens för bolagen i samhällsbyggnadssektorn. Under dagen får du bland annat lyssna till en inspirerande föreläsning av Stig-Arne (Stigge) Bäckman, grundare av Talangakademin, med titeln "Inspiration: Ökad trygghet när talangerna fångas upp".
.


Stora Kompetensdagen
Anders Holmestig, Anneli Jansson, Jeanet Corvinius och Max Barclay medverkar på premiärupplagan av Stora Kompetensdagen den 21 april på Birger Jarl i Stockholm.

Stora Kompetensdagen: Toppcheferna om kompetensutmaningarna

Stora Kompetensdagen Den 21 april är det dags för den första upplagan av Stora Kompetensdagen – en heldag om utmaningarna gällande att hitta och behålla rätt kompetens för bolagen i samhällsbyggnadssektorn. Under dagen får du bland annat lyssna till ett panelsamtal med företrädare för Humlegården, Newsec, Fastighetsägarna och Byggcheferna om deras syn på kompetensutmaningarna på längre sikt.


Stora Kompetensdagen
Carina Elofsson Mumford, HR-chef, Uppsalahem, Cecilia Söderström, HR-chef, Vasakronan och Helena Molinero, HR-chef, AMF Fastigheter berättar om sina bolags HR-strategier på Stora Kompetensdagen den 21 april på Birger Jarl i Stockholm.

Stora Kompetensdagen: Ledande bolags HR-strategier

Stora Kompetensdagen Den 21 april är det dags för den första upplagan av Stora Kompetensdagen – en heldag om utmaningarna gällande att hitta och behålla rätt kompetens för bolagen i samhällsbyggnadssektorn. Under dagen får du bland annat lyssna till ett panelsamtal med företrädare för Vasakronan, AMF Fastigheter och Uppsalahem och hur deras HR-strategier ser ut.


Stora Kompetensdagen
Författaren, föreläsaren och kompetensexperten Anna Dyhre medverkar på det nya seminariet Stora Kompetensdagen den 21 april på Birger Jarl i Stockholm.

Stora Kompetensdagen: Kompetensexperten – så här lockar du de bästa

Stora Kompetensdagen Den 21 april är det dags för den första upplagan av Stora Kompetensdagen – en heldag om utmaningarna gällande att hitta och behålla rätt kompetens för bolagen i samhällsbyggnadssektorn. Under dagen får du lyssna till en inspirerande föreläsning av författaren, föreläsaren och kompetensexperten Anna Dyhre: Employer Branding – hur lockar man de bästa?


Stora Kompetensdagen
Den 21 april är det dags för den helt nya branschdagen Stora Kompetensdagen på Birger Jarl i Stockholm.

Stora Kompetensdagen: Ny branschdag med fokus på kompetensförsörjning

Stora Kompetensdagen Gör en notering den 21 april i din almanacka! Då är det nämligen dags för den första upplagan av Stora Kompetensdagen – en heldag om utmaningarna gällande att hitta och behålla rätt kompetens för bolagen i samhällsbyggnadssektorn.