Image
Cecilia Rihm, Energy Product Manager på Nordomatic, Petter Bengtsson, vd på Zynka Group och Tove Lindblad, sustainability lead Sweden på Trimble diskuterar digitaliseringens roll för en hållbar utveckling på Stora Hållbarhetsdagen GBG den 1 december.
Cecilia Rihm, Energy Product Manager på Nordomatic, Petter Bengtsson, vd på Zynka Group och Tove Lindblad, sustainability lead Sweden på Trimble diskuterar digitaliseringens roll för en hållbar utveckling på Stora Hållbarhetsdagen GBG den 1 december.

Stora Hållbarhetsdagen GBG – digitaliseringens roll för en hållbar utveckling

Stora Hållbarhetsdagen Göteborg Om knappt tre veckor, den 1 december, lanseras Stora Hållbarhetsdagen GBG på Elite Park Avenue Hotel. I en av programpunkterna möter vi en trio experter som resonerar kring digitaliseringens roll för en hållbar utveckling inom samhällsbyggnadssektorn.
Publicerad den 11 November 2022

Bygg- och fastighetsbranschen representerar hälften av världens tillgångar. Samtidigt vet vi att bygg- och fastighetssektorn står för närmare 40 procent av energiförbrukningen och genererar 30 procent av alla CO2-utsläpp. Hur kan digitalisering och automation bidra till att göra samhället i allmänhet och bygg-/fastighetssektorn i synnerhet mer hållbar? Och hur jobbar aktörerna i branschen med detta? I panelen möter vi Petter Bengtsson, vd på Zynka Group, Cecilia Rihm, Energy Product Manager på Nordomatic och Tove Lindblad, sustainability lead Sweden på Trimble.

Säkra din plats här.
Grupprabatt: Anmäl tre och betala endast för två! Ange koden: Tre för två i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Se programmet här.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Partnerföretag är: Atrium Ljungberg, Afry, Bengt Dahlgren, Trimble, Enrod, KPMG, Semrén & Månsson, Prodikt och Nordomatic. Läs mer om dem här.

Stora Hållbarhetsdagen GBG är Årets mötesplats om värdeskapande hållbarhetsarbete i bygg-/fastighetsbranschen. Det är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Hållbarhetsdagen Göteborg 2023

Var: Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

När: 30 november 09.00–16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor.

Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Mer från Fastighetssverige