Image
Fredrik Sjudin, Fredrik Block och Jakob Nilsson pratar grön finansiering på Stora Hållbarhetsdagen GBG den 1 december.
Fredrik Sjudin, Fredrik Block och Jakob Nilsson pratar grön finansiering på Stora Hållbarhetsdagen GBG den 1 december.

Stora Hållbarhetsdagen GBG: Grön finansiering – affärsnytta och hållbarhetsarbete på samma gång

Stora Hållbarhetsdagen Göteborg Om drygt två veckor, den 1 december, lanseras Stora Hållbarhetsdagen GBG på Elite Park Avenue Hotel. I en av programpunkterna möter vi en trio experter som resonerar kring grön/hållbar finansiering och dess framtid inom fastighetssektorn.
Publicerad den 15 November 2022

Sverige ligger i framkant vad gäller grön finansiering – nästan var fjärde obligation som ges ut är grön. Och på många sett är fastighetsbolagen drivkraften i den här utvecklingen. Hur ser staden och fastighetsbolagen på det här och hur påverkas detta av den ekonomiska krisen vi befinner oss i – vad väntar runt hörnet? Svaren ges på Stora Hållbarhetsdagen GBG den 1 december på Elite Park Avenue Hotel.
I panelen möter vi Fredrik Sjudin, CFO på Platzer, Jakob Nilsson, CFO på Stena Fastigheter och Fredrik Block, portföljförvaltare på Göteborgs stad.

Säkra din plats här.
Grupprabatt: Anmäl tre och betala endast för två! Ange koden: Tre för två i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Se programmet här.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Partnerföretag är: Atrium Ljungberg, Afry, Bengt Dahlgren, Trimble, Enrod, KPMG, Semrén & Månsson, Prodikt och Nordomatic. Läs mer om dem här.

Stora Hållbarhetsdagen GBG är Årets mötesplats om värdeskapande hållbarhetsarbete i bygg-/fastighetsbranschen. Det är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Hållbarhetsdagen Göteborg 2023

Var: Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

När: 30 november 09.00–16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor.

Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Mer från Fastighetssverige