Image
Eva-Lena Albihn, Henrik Roderhult och Luis Gemzell står för ett antal tunga analyser som ger dig full koll på den nya hållbara ekonomin.
Eva-Lena Albihn, Henrik Roderhult och Luis Gemzell står för ett antal tunga analyser som ger dig full koll på den nya hållbara ekonomin.

Stora Hållbarhetsdagen GBG – analyser som ger dig full koll på den nya hållbara ekonomin

Stora Hållbarhetsdagen Göteborg Den 1 december lanseras Stora Hållbarhetsdagen GBG på Elite Park Avenue Hotel. Dagen inleds med en trio tunga analyser som ger dig full koll på den nya gröna ekonomin.
Publicerad den 7 November 2022

Analysblocket inleds med punkten Makroanalys – hur hållbar är egentligen den nya ekonomin?:
Allting tyder på att vi måste ställa om till en grön ekonomi. Hur går den ekvationen ihop med stigande räntor och höjda kostnader för hushållen? Vilka är de goda exemplen och kommer vi att lyckas?
Talare här är Luis Gemzell, makroekonom på Länsförsäkringar Bank.

Därefter är det dags för Newsecs Henrik Roderhult att redan ut värdeförhållandet mellan certifierade/icke certifierade fastigheter i punkten Analys – fastighetsmarknaden i dag:
Handeln har det svårt medan bostäder, samhällsfastigheter och logistik snarare har fått en boost av pandemin. För kontor har läget sett mer osäkert ut. Men hur ser det ut nu när vi är på väg in i, eller är inne i, en ekonomisk kris? Och hur ser förhållandet mellan certifierade vs. icke certifierade fastigheter ut? Här ges en överblickande analys av segmenten på den svenska fastighetsmarknaden.

Och så avslutas analysdelen med punkten Hållbarhetsarbetet i regionen:
Hållbarhetsfrågorna ligger högt på BRG:s agenda och de själva har anpassat sitt arbete för att fler företag ska börja jobba mer med hållbarhet i verksamheten. Hur kan det lokala näringslivet hjälpa regionens bolag att i varje steg tänka hållbart?
Svaren här ges av Eva-Lena Albihn, vice vd och hållbarhetschef på Business Region Göteborg.

Säkra din plats här.
Grupprabatt: Anmäl tre och betala endast för två! Ange koden: Tre för två i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Se programmet här.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Partnerföretag är: Atrium Ljungberg, Afry, Bengt Dahlgren, Trimble, Enrod, KPMG, Semrén & Månsson, Prodikt och Nordomatic. Läs mer om dem här.

Stora Hållbarhetsdagen GBG är Årets mötesplats om värdeskapande hållbarhetsarbete i bygg-/fastighetsbranschen. Det är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Hållbarhetsdagen Göteborg 2023

Var: Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

När: 30 november 09.00–16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Hållbarhetsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor.

Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna inom hållbarhetsområdet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Mer från Fastighetssverige