Image
Andreas Wallström, Arvid Lindqvist, Karin Witalis och Tor Borg står för ett antal tunga analyser på Stora Bostadsdagen STHLM den 13 oktober på Grand Hotel i Stockholm.
Andreas Wallström, Arvid Lindqvist, Karin Witalis och Tor Borg står för ett antal tunga analyser på Stora Bostadsdagen STHLM den 13 oktober på Grand Hotel i Stockholm.

Stora Bostadsdagen STHLM: Analyserna som ger dig full koll på alla nivåer

Stora Bostadsdagen Den 13 oktober är det dags för årets mötesplats med fokus på bostadsfastigheter – Stora Bostadsdagen STHLM. I en serie programpunkter analyseras såväl det makroekonomiska läget som läget på marknadens segment och bostadsmarknaden specifikt.
Publicerad den 21 September 2022

Analysblocket inleds med en Makroanalys.
"Krig, globala leveransproblem, kraftiga höjningar på råvarupriser, galopperande inflation, stigande räntor. Vi är i ett ovanligt makroekonomiskt läge – hur mår världen och Sverige för dagen och vad har vi att vänta oss framöver?"
Talare är Andreas Wallström, prognoschef på Swedbank.

Därefter följer Analys – den svenska fastighetsmarknaden
"Efter två år av pandemi har världen hamnat i en ny situation med krig, inflation och stigande räntor. Hur har den svenska fastighetsmarknaden påverkats? Vilka segment står emot den nya verkligheten bäst och hur ser det ut framåt?
Här är det Karin Witalis, analyschef på Colliers som står för föredragningen.

Sedan är det dags för Arvid Lindqvist, analyschef på Catella med punkten Analys – marknaden för bostadsfastigheter och byggrätter
"Efter de övergripande analyserna borrar vi nu ner oss i den stockholmska marknaden för bostadsfastigheter och byggrätter. Hur ser trenderna ut? Hur utvecklas yielder och priser? Vilka är mest aktiva på marknaden. Här ges en ögonblicksbild av det lokala marknadsläget."
Och så avslutas analysblocket med punkten Analys – hur länge står bostadsmarknaden emot?
"Att äga sin bostad har länge varit en bra investering. Men hur ser det ut framåt i det nya landskapet av inflation och stigande räntor? Vilka andra faktorer spelar in framåt – startlån, politik och så vidare?"
Och här är det Tor Borg, analyschef på Byggfakta och CityMark som håller i analysen.

Missa inte årets mötesplats med fokus på marknaden för bostadsfastigheter.

Anmäl dig här!

(Utnyttja vår rabatt och anmäl fyra personer men betala endast för tre. Ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod.)

Se programmet här.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Investeringar i bostadsfastigheter har länge varit en av de säkraste investeringarna i fastighetssektorn. Men hur ser läget ut framåt i det nya klimatet med inflation och stigande räntor? Vad händer med nyproduktionsmarknaden och yielderna? Hur formas bostadspolitiken efter valet? Kort sagt; vart är bostadsmarknaden på väg?
Stora Bostadsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i bygg- och fastighetsbranschen som är intresserad av bostadssegmentets alla aspekter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.


Stora Bostadsdagen STHLM arrangeras av Fastighetssverige och Nordic Property News.
Partnerföretag är Afry, CauseyWestling, HomeRun.net, Libitum, Parakey och Reaktion. Läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Bostadsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 12 oktober, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Årets mötesplats med 100% fokus på bostadsfastigheter!
Investeringar i bostadsfastigheter har länge varit en av de säkraste investeringarna i fastighetssektorn. Men hur ser läget ut framåt i det nya klimatet med inflation och stigande räntor? Vad händer med nyproduktionsmarknaden och yielderna? Hur formas bostadspolitiken i det nya politiska klimatet? Kort sagt; vart är bostadsmarknaden på väg?
Stora Bostadsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i bygg- och fastighetsbranschen som är intresserad av bostadssegmentets alla aspekter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:https://fastighetssverige.se/Partner:Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige