Image
Patrik Hall, vd för Heimstaden intervjuas om sin syn på marknadsutsikterna på Stora Bostadsdagen STHLM den 13 oktober på Grand Hotel i Stockholm.
Patrik Hall, vd för Heimstaden intervjuas om sin syn på marknadsutsikterna på Stora Bostadsdagen STHLM den 13 oktober på Grand Hotel i Stockholm. Bild: Lasse Åkerström

Stora Bostadsdagen STHLM: Bostadsjättens vd om marknadsläget och Ukraina-flyktingar

Stora Bostadsdagen Den 13 oktober är det dags för årets mötesplats med fokus på bostadsfastigheter – Stora Bostadsdagen STHLM. I en intervju under dagen utvecklar Heimstadens vd Patrik Hall sin syn på marknadsutsikterna och varför man tillhandahåller hundratals lägenheter åt flyktingar från Ukraina.
Publicerad den 27 September 2022

Patrik Hall är sedan snart 20 år vd för Heimstaden, med ett hisnande fastighetsvärde om över 300 miljarder kronor. Heimstaden var bland de första som donerade pengar till Ukraina-krigets drabbade och man har även tillhandahållit mer än 700 bostäder till Ukrainska flyktingar. Hur ser Patrik Hall på läget för dagen och den närmaste framtiden? Svaren får du på Stora Bostadsdagen på Grand Hotel den 13 oktober.

Anmäl dig här!

(Utnyttja vår rabatt och anmäl fyra personer men betala endast för tre. Ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod.)

Se programmet här.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Investeringar i bostadsfastigheter har länge varit en av de säkraste investeringarna i fastighetssektorn. Men hur ser läget ut framåt i det nya klimatet med inflation och stigande räntor? Vad händer med nyproduktionsmarknaden och yielderna? Hur formas bostadspolitiken efter valet? Kort sagt; vart är bostadsmarknaden på väg?
Stora Bostadsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i bygg- och fastighetsbranschen som är intresserad av bostadssegmentets alla aspekter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.


Stora Bostadsdagen STHLM arrangeras av Fastighetssverige och Nordic Property News.
Partnerföretag är Afry, CauseyWestling, HomeRun.net, Libitum, Parakey och Reaktion. Läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Bostadsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 12 oktober, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Årets mötesplats med 100% fokus på bostadsfastigheter!
Investeringar i bostadsfastigheter har länge varit en av de säkraste investeringarna i fastighetssektorn. Men hur ser läget ut framåt i det nya klimatet med inflation och stigande räntor? Vad händer med nyproduktionsmarknaden och yielderna? Hur formas bostadspolitiken i det nya politiska klimatet? Kort sagt; vart är bostadsmarknaden på väg?
Stora Bostadsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i bygg- och fastighetsbranschen som är intresserad av bostadssegmentets alla aspekter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:https://fastighetssverige.se/Partner:Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige