Image

Stockholmshem köper av JM

TRANSAKTIONER Stockholmshem köper ett bostadsprojekt på Kungsholmen i Stockholm av JM. Projektet omfattar 105 lägenheter och köpeskillingen är 225 miljoner kronor.
Publicerad den 22 December 2009

- Det senaste året har vi köpt bostadsprojekt i en omfattning som gör att vi ökar vårt byggande med bortemot 700 hyresrätter, säger Björn Ljung (FP) ordförande i Stockholmshem.

- Det här är affärer med många vinnare. Vi på Stockholmshem som har i uppdrag att bygga mer, säljarna som vill minska sin egen produktion, byggnadsarbetare som behåller sina jobb och sist men inte minst stockholmarna som får som erbjuds fler lägenheter snabbare.

Den aktuella fastigheten är Lustgården 17 som ligger vid Lindhagensgatan 108 på Västra Kungsholmen.

Lägenheterna beräknas vara inflyttningsklara 2012.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige