Image

Stenvalvet rekryterar från Niras och Arcona

Karriär Stenvalvet förstärker sin organisation med en förvaltare till regionen Mälardalen samt en projektutvecklare.
Publicerad den 13 April 2016

Linus Ruotsalainen har anställts som förvaltare för region Mälardalens fastigheter i Stockholm och Uppsala. Han kommer närmast från Niras och rapporterar till Tobias Kölborg, regionchef för Mälardalen och är placerad i Stockholm.

- Genom vår förstärkning av regionkontoren kommer vi att kunna arbeta ännu närmare våra hyresgäster, säger Örjan Johansson, chef Förvaltning och projekt på Stenvalvet.

Åsa Löfdahl har anställts som projektutvecklare till affärsutvecklingsavdelningen. Hon är civilingenjör arkitektur och kommer att arbeta med alla regioner med projekt i tidiga skeden. Hon kommer närmast från Arcona Concept och är placerad i Stockholm.
Åsa Löfdahl är placerad i Stockholm och rapporterar till Sara Östmark, affärsutvecklingschef.

- I och med rekryteringarna av Åsa till Affärsutveckling kan vi ännu tydligare fokusera på projekt i tidiga skeden, både inom det egna fastighetsbeståndet och via förvärv, säger Sara Östmark, affärsutvecklingschef.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighets AB Stenvalvet på Branschguiden

Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom ägande, förvaltning och utveckling av samhällsfastigheter. Totalt ett hundratal fastigheter med en area av cirka 620 000 till ett sammanlagt marknadsvärde om cirka 12 miljarder kronor. I våra fastigheter bedrivs samhällsservice inom områden som äldreboende, rättsväsende, vård, skola m.m. och det är företrädesvis staten, kommun och regioner som är hyresgäster och utförare.

Fastighetsbeståndet är fördelat på i huvudsak två olika regioner; Nord och Syd. Stenvalvets ägare är tre långsiktiga institutionella invester...

Läs mer om Fastighets AB Stenvalvet på Branschguiden

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Cibus tillväxtplaner efter nya storköpet

Bolag Cibus fortsätter göra stora portföljförvärv. Efter att ha köpt 72 fastigheter i Finland från Sagax berättar vd:n Sverker Källgården om tillväxtstrategin, den nya storägaren, planerna för andra halvåret 2021 och om expansionsmöjligheter till Norge och Danmark.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY