Image

Christel Isaksson blir ny ordförande för Lean Forum Bygg

Bolag Christel Isaksson, Leanledare på Arcona, valdes på årsstämman den 17 maj till ny ordförande för Lean Forum Bygg.
Publicerad den 2 Juni 2016
Christel Isaksson. Bild: Arcona
Christel Isaksson.

– Det känns otroligt spännande att leda arbetet framåt inom Lean Forum Bygg och kunna bidra med erfarenheter från vårt långvariga leanarbete på Arcona. Med en styrelse som representerar en stor bredd inom samhällsbyggnadssektorn kommer vi att kunna påverka utvecklingen som helhet mot ett mer lean arbetssätt”, säger Christel Isaksson, på Arcona.

– Förutom att öka fokus på att stödja våra partnerföretag och lyfta aktuella temafrågor inom Lean så kommer vi att arbeta med framtidsfrågor som t.ex. vad digitaliseringen av våra processer innebär”, fortsätter Christel Isaksson.

Arcona anammade arbetssättet Lean Construction redan 1992 och har sedan dess arbetat med att utveckla arbetsprocesserna med fokus på att eliminera icke värdeskapande aktiviteter samt att ständigt förbättra processerna genom att på djupet undersöka och åtgärda de bakomliggande orsakerna till fel och ineffektivitet.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Cibus tillväxtplaner efter nya storköpet

Bolag Cibus fortsätter göra stora portföljförvärv. Efter att ha köpt 72 fastigheter i Finland från Sagax berättar vd:n Sverker Källgården om tillväxtstrategin, den nya storägaren, planerna för andra halvåret 2021 och om expansionsmöjligheter till Norge och Danmark.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY