Image

Christel Isaksson blir ny ordförande för Lean Forum Bygg

Bolag Christel Isaksson, Leanledare på Arcona, valdes på årsstämman den 17 maj till ny ordförande för Lean Forum Bygg.
Publicerad den 2 Juni 2016
Christel Isaksson. Bild: Arcona
Christel Isaksson.

– Det känns otroligt spännande att leda arbetet framåt inom Lean Forum Bygg och kunna bidra med erfarenheter från vårt långvariga leanarbete på Arcona. Med en styrelse som representerar en stor bredd inom samhällsbyggnadssektorn kommer vi att kunna påverka utvecklingen som helhet mot ett mer lean arbetssätt”, säger Christel Isaksson, på Arcona.

– Förutom att öka fokus på att stödja våra partnerföretag och lyfta aktuella temafrågor inom Lean så kommer vi att arbeta med framtidsfrågor som t.ex. vad digitaliseringen av våra processer innebär”, fortsätter Christel Isaksson.

Arcona anammade arbetssättet Lean Construction redan 1992 och har sedan dess arbetat med att utveckla arbetsprocesserna med fokus på att eliminera icke värdeskapande aktiviteter samt att ständigt förbättra processerna genom att på djupet undersöka och åtgärda de bakomliggande orsakerna till fel och ineffektivitet.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige