Image

Stenvalvet rekryterar chefsjurist

Karriär Stenvalvet har rekryterat Thomas Åsberg, närmast från Systembolaget, som chefsjurist.
Publicerad den 17 Oktober 2018
Thomas Åsberg. Bild: Stenvalvet
Thomas Åsberg.

Stenvalvet fortsätter att växa och för att möta verksamhetens utökade behov har Thomas Åsberg rekryterats. Thomas Åsberg har en bred erfarenhet från bolags- och fastighetsrättsfrågor samt från verksamhetsutveckling. Rekryteringen gör att Stenvalvet har den juridiska kompetensen i företaget och hans uppdrag blir att ansvara för alla juridiska frågor inom verksamheten. Thomas Åsberg kommer närmast från Systembolaget där han arbetat som bolagsjurist och har tidigare en bakgrund som advokat.

– Vi är mycket glada över att hälsa Thomas välkommen till Stenvalvet. Thomas har en bred juridisk erfarenhet som vi kommer att få stor nytta av i företaget och vi ser fram emot att han börjar hos oss i november, säger Stenvalvets vd Magnus Edlund.

Thomas Åsberg tillträder sin nya tjänst den 8 november med placering i Stockholm och rapporterar till Mario Pagliaro, CFO.

FAKTA/ STENVALVET

Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom ägande, förvaltning och utveckling av samhällsfastigheter. Totalt äger Stenvalvet ett hundratal fastigheter med en area av ca 600 000 kvm till ett sammanlagt marknadsvärde om cirka 11 miljarder kronor.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fastighets AB Stenvalvet på Branschguiden

Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom segmentet samhällsfastigheter. Totalt äger, förvaltar och utvecklar vi ett hundratal fastigheter med en area av ca 600 000 kvm till ett sammanlagt marknadsvärde om cirka 13,5 miljarder kronor.

I våra fastigheter bedrivs samhällsservice inom områden som rättsväsende, utbildning, vård- och omsorg samt myndigheter. Det är företrädesvis stat, kommun och region som är hyresgäster och utförare.

Fastighetsbeståndet är fördelat över hela Sverige. Stenvalvets ägare är långsiktiga institutionella investerare; Kåpan Pe...

Läs mer om Fastighets AB Stenvalvet på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY