Image
Stendörren tecknar hyresavtal för 3 161 kvadratmeter i Brunna.
Stendörren tecknar hyresavtal för 3 161 kvadratmeter i Brunna. Bild: Stendörren

Stendörren tecknar hyresavtal för 3 161 kvadratmeter i Brunna

Uthyrning Stendörren har tecknat ett 15-årigt hyresavtal med Stockholms Stadsmission avseende lokaler för logistik på fastigheten Viby 19:66 i Brunna. Lokalerna om 3 161 kvadratmeter omfattar drygt femtio procent av en hel byggnad som därmed blir fullt uthyrd. Byggnaden färdigställdes under kvartal 2 2023. Tillträde till lokalerna sker 1 oktober 2023.
Publicerad den 31 Juli 2023

– Vi är glada över att Stockholms Stadsmission valt vår nyproducerade byggnad för sin verksamhet Matmissionen. Verksamheten kommer därmed kunna bedrivas i moderna, effektiva lokaler med hög energiprestanda. Brunna är ett av Stockholms mest välbelägna områden för logistik och därför är det glädjande att vi har fler möjligheter genom ytterligare projekt i området, säger Maria Jonsson, Utvecklingschef på Stendörren.

– Med ett nytt lager kan vi möjliggöra expansion av Matmissionen, en verksamhet som minskar såväl livsmedelssvinn som matfattigdom över hela landet samt innebär möjligheter till arbetsträning. Med ett samlat lager har vi ännu bättre förutsättningar att ta emot och distribuera varor till våra butiker och övriga verksamheter effektivt, säger Johan Rindevall, Chef Matmissionen.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige