Image
Mikael Nicander.
Mikael Nicander. Bild: Sarah Thorén

Stendörren kikar på eviga hybridobligationer

Ekonomi/Finansiering Stendörren avser att emittera SEK-hybridobligationer och offentliggör ett frivilligt återköpserbjudande av utestående 2020-obligationer.
Publicerad den 4 September 2019

Stendörren Fastigheter AB har givit Danske Bank, Nordea och Swedbank i uppdrag att i egenskap av "joint bookrunners" arrangera möten med obligationsinvesterare för att undersöka möjligheten att emittera efterställda hybridobligationer denominerade i SEK med evig löptid och vilka kommer att redovisas som eget kapital i Stendörrens redovisning.

En marknadstransaktion kommer att följa, förbehållet rådande marknadsförhållanden.

I samband med emissionen av de nya hybridobligationerna, erbjuder Stendörren innehavare av bolagets utestående icke-säkerställda obligationer med rörlig ränta, förfall 5 juli 2020, och med utestående volym om SEK 710 000 000 att delta i ett återköp där bolaget köper tillbaka obligationer till ett belopp om upp till SEK 710 000 000 mot kontant vederlag till ett pris om 102.20 procent av nominellt belopp.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Arnhults – Sveriges starkaste familj?

Karriär Mia Arnhult tillhör de mest vältränade i branschen. Nu kämpar M2:s vd tillsammans med barnen om titeln "Sveriges starkaste familj".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY