Image
Mikael Nicander.
Mikael Nicander. Bild: Sarah Thorén

Stendörren kikar på eviga hybridobligationer

Ekonomi/Finansiering Stendörren avser att emittera SEK-hybridobligationer och offentliggör ett frivilligt återköpserbjudande av utestående 2020-obligationer.
Publicerad den 4 September 2019

Stendörren Fastigheter AB har givit Danske Bank, Nordea och Swedbank i uppdrag att i egenskap av "joint bookrunners" arrangera möten med obligationsinvesterare för att undersöka möjligheten att emittera efterställda hybridobligationer denominerade i SEK med evig löptid och vilka kommer att redovisas som eget kapital i Stendörrens redovisning.

En marknadstransaktion kommer att följa, förbehållet rådande marknadsförhållanden.

I samband med emissionen av de nya hybridobligationerna, erbjuder Stendörren innehavare av bolagets utestående icke-säkerställda obligationer med rörlig ränta, förfall 5 juli 2020, och med utestående volym om SEK 710 000 000 att delta i ett återköp där bolaget köper tillbaka obligationer till ett belopp om upp till SEK 710 000 000 mot kontant vederlag till ett pris om 102.20 procent av nominellt belopp.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så vill Caroline Temse utveckla Areim

Bolag Areim fortsätter utveckla bolaget och hämtar in Caroline Temse som ny Head of Financing. För Fastighetssverige berättar hon vad som lockade med att ta steget till Areim och ägarsidan fullt ut samt om vilka nya perspektiv hon tar med sig till bolaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY