Image
Fastigheten Filmremsan 9 i Högdalen.
Fastigheten Filmremsan 9 i Högdalen. Bild: Stendörren

Stendörren hyr ut i Högdalen

Uthyrning Stendörren tecknar hyresavtal i Högdalen avseende lokaler om cirka 4 500 kvadratmeter med en löptid på knappt elva år.
Publicerad den 16 Oktober 2024

Stendörren Fastigheter har tecknat ett nytt hyresavtal med Areco Direct avseende lokaler i fastigheten Filmremsan 9 i Högdalen, Stockholm. Avtalet omfattar lokaler om cirka 4 500 kvadratmeter och har en löptid på tio år och nio månader. Uthyrningen innebär en samlokalisering samt expansion av bolagets verksamhet, vilket innebär att Areco Direct samtidigt lämnar en befintlig lokal som bolaget hyr av Stendörren. Den förväntade driftnettopåverkan är netto 4,3 miljoner kronor. Lokalerna kommer att anpassas för lager-, grossist- och kontorsändamål, och Areco Direct tillträder lokalerna den 1 april 2025.
– Areco Direct bedriver sedan tidigare en del av sin verksamhet i våra lokaler i Högdalen, och vi är därför glada att de nu väljer att expandera sin närvaro i området genom ett nytt och mer omfattande avtal. Denna uthyrning är ytterligare en bekräftelse på att vårt arbete för långsiktiga kundrelationer bär frukt, vilket vi är mycket stolta över, säger Anders Nilsson, förvaltningschef på Stendörren.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Andreas Wallströms oro för ekonomin: "Det kommer ta tid innan gapet sluts"

Ekonomi/Finansiering Vad påverkar konjunkturen framåt och har verkligen hushållens tjockare plånböcker någon effekt på det. Andreas Wallström som är prognoschef på Swedbank berättar under Fastighetssveriges event Stora Bostadsdagen om sin analys av läget i ekonomin. Det är två siffror som han ser särskilt allvarligt på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige