Image

Stendörren hyr ut 2 000 kvadratmeter

Uthyrning Stendörren hyr ut till tre olika bolag i tre olika städer. Den största uthyrningen är till SGA Försäljning.
Publicerad den 7 September 2016

Stendörren Fastigheter har tecknat hyresavtal med tre olika hyresgäster om totalt drygt 2 000 kvadratmeter. Den största uthyrningen är till SGA Försäljnings AB, specialister inom högtryckstvätt, batteri och smörjmedel. Bolaget flyttar in i början av 2017 och skall bedriva butik och serviceverkstad i lokalerna. Uthyrningen till SGA är på totalt 1 400 kvadratmeter, med ett sjuårigt hyresavtal och omfattar hela fastigheten Veddesta 2:54 på Saldovägen 1 i Veddesta.

OCAB i Uppsala AB har hyrt 362 kvadratmeter i fastigheten Stenvreten 6:1 på Annelundsgatan 7 i Enköping med inflyttning senhösten 2016. Vidare har Lackspecialisten i Vallentuna hyrt 276 kvadratmeter i fastigheten Bällsta 5:133 på Fågelsångsvägen 18 i Vallentuna.

– Det är med stor glädje vi välkomnar våra nya hyresgäster till Stendörren. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete och att tillsammans fortsätta att utveckla fastigheterna och områdena de verkar i. Vi ser en fortsatt stark hyresmarknad med god efterfrågan på lokaler inom lager, logistik och lätt industri, säger Fredrik Brodin, vd för Stendörren Fastigheter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Stendörren Fastigheter på Branschguiden

Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap, som äger, förvaltar och utvecklar lagerlokaler, logistik, industrilokaler och kontorslokaler i Storstockholm och Mälardalen. På Stendörren söker vi alltid den bästa lösningen för våra hyresgäster och anpassar våra hyreslokaler efter deras behov, inte bara för att optimera effektivitet och lönsamhet, utan även trivsel och arbetsglädje.

Våra lokaler finns främst i Storstockholm och Mälardalen i bland annat Högdalen, Veddesta, Upplands-Bro, Uppsala, Enköping, Västerås, Flen ...

Läs mer om Stendörren Fastigheter på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers: Kontorets kompass snurrar

Uthyrning I fredags släppte Colliers sin senaste kontorsrapport och av allt att döma så sätter pandemin fortsatt sina spår. Men när Karin Witalis, Associate Director, EMEA Research på Colliers, ska sammanfatta kontorsmarknaden i Stockholm så lyder den "alla vill ha allt". Fastighetssverige ringde upp henne för att ta reda på vad det innebär.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige