Image

Stendörren anställer bolagsjurist

Juridik Stendörren har anställt Caroline Gebauer som bolagsjurist. I denna roll ingår hon i bolagets ledningsgrupp och kommer även fungera som sekreterare i styrelsen.
Publicerad den 3 Maj 2017

Caroline kommer närmast från advokatbyrån Vinge där hon arbetat sedan 2006. Caroline har en jur.kand från Uppsala Universitet.

Caroline har sedan april 2016 varit inhyrd till Stendörren för att assistera bolaget med förberedelser inför och under den börsgranskning som ägt rum i syfte att byta börslista till Nasdaq Stockholms huvudlista. Hon tillträder omgående sin nya tjänst på Stendörren.

– Caroline har bidragit på ett väsentligt och mycket värdefullt sätt i processen att förbereda bolaget och styrelsen inför flytten till börsens huvudlista. Vi är därför jätteglada att hon nu accepterat rollen som bolagets permanenta bolagsjurist, säger Fredrik Brodin, vd.

- Anthon Näsström
anthon@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige